3 fontos kérdés, mit ír ezekről a szentírás (nem a Jehovás mesterkélések könyve, hanem az igazi EGYETLEN)?
Szeretném megkérdezni, ha én kolostorba szeretnék elvonulni hogy találhatom meg a hiteles keresztény kolostort, mert erről sem hallottam jót még eddig, egy iylen film viszont van:
A nagy csend,
nagyon jó kis film, de építeni szeretném a hitemet ezzel az lenne a célom, még jobban sziklára, kősziklára.
Te küldted
Tudom sokat írok de igazi keresőnek tartom magam és hiszek a szentháromságban, de ezekről mit ír az eredeti szentírás:
1. Miért teremtette a bűnbeesés után az embert hogyha egy bűnös világ vár a gyermekre akik vagyunk és akik szentnek születtek (igazából minden ember)?
2. Hol voltunk születésünk előtt erről ír a szentírás?
3. Isten sajnál minket, hogy nagy küzdelem folyik értünk, hogy ebbe a bűnös világba kellett beleszületnünk?
Isten Oltalmával köszönöm, ha válaszol valaki ezekre akár igehelyekkel is, mert csak a 10%-át ismerem a szentírásnak 35 évesen még sajnos, de könyveim vannak csak még nem jutottam el sajnos hogy teljesen megismerhessem :(
Igen a kérdéshez kapcsolodik, az egyeshez.
Most mi máshoz kapcsolodna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!