Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet hogy Putyin az antikrisz...

Lehet hogy Putyin az antikrisztus?

Figyelt kérdés

Most akarja bevetni a Sátánt:

[link]

2022. dec. 22. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Lehet. De Isten pl. Jóbnál vetette be...
2022. dec. 22. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az antikrisztus az nem kifejezetten egy személy, hanem sok személy és egy lelkület is, ebbe Putyin is beletartozik, ő is egy antikrisztus.
2022. dec. 22. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. dec. 22. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Az való igaz, hogy az antikrisztus az sok személy és egy lelkület is.

Hogy Putyin az-e?

Nem tudom.

Csinált olyat, ami Isten szerint nem jó, de ha itt tartunk Joe Biden is, vagy gondolom Orbán is, vagy a legtöbb ilyen vezető, politikus csinált már nyilvánosan olyat, ami nem összeegyeztethető az Istennel.

De az "antikrisztus" megnevezés azt hiszem nem csak erre vonatkozik.

Mint Antikrisztus, egy személy, nem tudom. De miért is lenne ő?

2022. dec. 22. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok:

"De az "antikrisztus" megnevezés azt hiszem nem csak erre vonatkozik."

-

Ez alatt azt értettem, hogy az maga, hogy csinált nyilvánosan olyat, ami Isten szerint nem jó, az nem elég ahhoz, hogy antikrisztusnak nevezzük.

Ez valami olyasmi, hogy:

-nyíltan tagadja azt, hogy Jézus a testben megjelent Krisztus

-magát teszi megváltónak

-Isten babérjaira tör és magát akarja a legfőbb hatalomként elfogadtatni

-felfuvalkodottságában, míg azt hiszi, ő a legfőbb hatalom, az igaz Istent káromolja nyíltan

-azt hiszi, hogy ő maga még az időt és a törvényeket is kénye-kedve szerint változtathazja és ehhez hasonlók.

2022. dec. 22. 21:51
 6/7 A kérdező kommentje:
De ő mondta, hogy "beveti a Sátánt"
2022. dec. 23. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez egy rakéta neve volt a linkelt cikk szerint. Átlagos emberek nem szoktak sokszor ilyenekre gondolni, hogy most hogy hívják ezeket. Ő pedig lehet, hogy nem vett részt a névadásban, a név jóváhagyásában sem. Lehet, hogy ezt a nevet a tudósok, vagy a hadsereg adták a fegyvernek.

De ha igen is, nem biztos hogy ő ezt szellemi tartalommal gondolja, hogy "Sátán 2" a fegyver neve.

Neki lehet, hogy ez csak egy ugyanolyan név, mint mondjuk a "Pokol 12", a "Kismacska 32", vagy a "Szemétláda 123". (Ezek nem tudok róla, hogy léteznének, én csak azért írtam ezeket, mert hogy neki nem biztos, hogy ennek van jelentősége.)

Ekkor pedig lehet, hogy inkább csak vak. És/vagy nem foglalkozik ilyenekkel.

Még annyit hozzátennék, hogy az írásból nem következik, hogy a bejelentésében is "Sátán 2"-nek és nem mondjuk "Szarmat"-nak nevezte. Csak az, hogy azt nyilatkozta erről a fegyverről, amit. Próbáltam utánakeresni,

de nem találtam információt, hogy melyik szó volt amit valóban használt a bejelentés során.

2022. dec. 23. 23:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!