A zsidók mit csinálnak karácsonykor?
Figyelt kérdés
Nem is ünneplik, nem is állítanak karácsonyfát? Nekik egy csak három szimpla munkaszüneti nap, amikor gügye vígjátékok mennek a tv-ben?2022. dec. 22. 09:10
1/10 anonim válasza:
Hanuka többnyire egybe esik a karácsonnyal tehát nekik olyankor hanuka van. Hanuka hosszabb ideig tart meg néha más napokra esik de többnyire belecsúszik a karácsonyba is. Ha jól tudom nekik idén december 18-26 ig tart a hanuka. Annyira nem vagyok képbe hogy ez náluk mit takar mit csinálnak meg hogyan.
2/10 anonim válasza:
Drága keresztrefeszített Jézus medálokat árulnak.
3/10 Andizsuzsi válasza:
Az idén hanukát ünnepelnek december 18-tól december 26-ig.
4/10 anonim válasza:
Nekik vannak saját, nemlopott ünnepeik.
6/10 Isti22 válasza:
Nem akarlak kiábrándítani kérdező, a de a világ nagy részén nem ünneplik a karácsonyt, a 8 milliárd emberből ugyanis csak kb. 2,4 milliárd a keresztény, az 5,6 milliárdot jelentő többség meg nem az :)
7/10 anonim válasza:
De ott vannak az amcsik a Mikulással.
8/10 A kérdező kommentje:
#6, nahát, nem mondod... pedig már azt hittem, hogy a borneói őslakosok is nagy erővel készülnek. Nem emlékszem, hogy ezt kérdeztem volna...
2022. dec. 23. 08:41
9/10 Isti22 válasza:
ma 08:41
Pedig ezt kérdezted :)
"Mit csinálnak azok, akik nem ünneplik a karácsonyt?"
Hát nem ünneplik. A zsidók miért lennének kivételek?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezt honnan idézted, én nem kérdeztem ilyet. És olyat sem írtam, hogy a zsidókon kívül mindenki más ünnepelné, hiába próbálod valamiért ezt belemagyarázni.
2022. dec. 23. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!