Ha az ortodox keresztények szerint az oroszok a gonosz birodalma ellen harcolnak, akkor a pápa miért támogatja ezt a birodalmat, és erkölcsileg miért tartja elfogadhatónak a támogatását?
A pápa áttért a gonosz birodalmának a támogatására?
"Ortodox hölgy: "A templomban imákat énekelünk, nem himnuszt"
Aktivisták: "De ti Ukrajnában vagytok!"
Az imádkozás folytatódik
Aktivista: "Folytatják a "Jézus Urukat"! Tudod egyáltalán a nemzeti himnuszt? Menj vissza Oroszországba!"
"Prophyrios püspök, a Szent Szolovecki-szigeti kolostor mestere ☦️ megérkezett a frontra 🇷🇺
Isten Oroszország oldalán áll 🙏🏼 Ez a harc a jó és a rossz erői között"
De te egy hamis "béke" oldalán állsz, egy sátáni agresszor "békéjének" oldalán, ami messze van az igazságtól.
Tehát engem ne sajnálj, mert az igazság oldalán állok. Annál inkább szánd magad, mert a gonosz már behálózott. Nem véletlenül mondják, hogy a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve, illik a te hamis békédre.
"A pápa áttért a gonosz birodalmának a támogatására?"
Szerintem igen, és sajnos a fórumokon is elég sok szolgája van a sötét oldalnak, rögtön rászállnak azokra, akik megpróbálják felhívni a figyelmet, hogy ez a világ nem a helyes úton jár és a vezetők nem a nép érdekeit szolgálják.
Kérdező!
Én is úgy érzem, hogy ez a harc valójában nem csak két ország között zajlik, hanem a jó és a rossz között.
A jók békére törekednek, a rosszak pedig mindent elkövetnek azért, hogy ez a háború világméretűvé eszkalálódjon.
Pl. többször próbálták hazánkat is provokálni és a lengyelországi fiaskóról is bebizonyosult az igazság.
Én úgy vélem, hogy ha sikerül rávenni az embereket, hogy ne háborúzzanak, akkor még megakadályozható a világégés.
Viszont ha továbbra sem enged egyik fél sem, akkor sajnos már csak az ima segít!
Ez van, sajnos! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!