Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha az ortodox keresztények...

Ha az ortodox keresztények szerint az oroszok a gonosz birodalma ellen harcolnak, akkor a pápa miért támogatja ezt a birodalmat, és erkölcsileg miért tartja elfogadhatónak a támogatását?

Figyelt kérdés

A pápa áttért a gonosz birodalmának a támogatására?

[link]

[link]

"Ortodox hölgy: "A templomban imákat énekelünk, nem himnuszt"

Aktivisták: "De ti Ukrajnában vagytok!"

Az imádkozás folytatódik

Aktivista: "Folytatják a "Jézus Urukat"! Tudod egyáltalán a nemzeti himnuszt? Menj vissza Oroszországba!"

[link]

"Prophyrios püspök, a Szent Szolovecki-szigeti kolostor mestere ☦️ megérkezett a frontra 🇷🇺

Isten Oroszország oldalán áll 🙏🏼 Ez a harc a jó és a rossz erői között"

#gonosz birodalma
2022. dec. 13. 09:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%
30: én a béke oldalán állok, te viszont a vádaskodásaiddal, a hazugságaiddal egyértelmű, hogy nem Istent szolgálod és sajnállak! :(
2022. dec. 14. 21:14
 32/33 anonim ***** válasza:
77%

De te egy hamis "béke" oldalán állsz, egy sátáni agresszor "békéjének" oldalán, ami messze van az igazságtól.

Tehát engem ne sajnálj, mert az igazság oldalán állok. Annál inkább szánd magad, mert a gonosz már behálózott. Nem véletlenül mondják, hogy a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve, illik a te hamis békédre.

2022. dec. 14. 21:19
 33/33 anonim ***** válasza:
16%

"A pápa áttért a gonosz birodalmának a támogatására?"

Szerintem igen, és sajnos a fórumokon is elég sok szolgája van a sötét oldalnak, rögtön rászállnak azokra, akik megpróbálják felhívni a figyelmet, hogy ez a világ nem a helyes úton jár és a vezetők nem a nép érdekeit szolgálják.

Kérdező!

Én is úgy érzem, hogy ez a harc valójában nem csak két ország között zajlik, hanem a jó és a rossz között.

A jók békére törekednek, a rosszak pedig mindent elkövetnek azért, hogy ez a háború világméretűvé eszkalálódjon.

Pl. többször próbálták hazánkat is provokálni és a lengyelországi fiaskóról is bebizonyosult az igazság.

Én úgy vélem, hogy ha sikerül rávenni az embereket, hogy ne háborúzzanak, akkor még megakadályozható a világégés.

Viszont ha továbbra sem enged egyik fél sem, akkor sajnos már csak az ima segít!

Ez van, sajnos! :(

2022. dec. 14. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!