Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan juthatok hozzá Jehova...

Novist kérdése:

Hogyan juthatok hozzá Jehova Tanúi revideált bibliájához? (szürke)

Figyelt kérdés
Harminc évig voltam Jehova Tanúja, azután kiléptem. Levelet írtam a fiókhivatalba, hogy töröljenek a szervezetből, a gyülekezetbe be is jelentették a kilépésemet. Megjelent az új revideált Biblia fordításuk, és szerettem volna belőle egy példányt kapni. Ebben az ügyben írtam a fiókhivatalnak, hogy küldjenek egy példányt. Hamarosan jelentkezet a volt gyülekezetemből két vén, és kijelentették, hogy csak akkor kaphatok, ha visszalépek a gyülekezetbe és rendszeresen látogatom az összejöveteleket. Van egy ismerősöm, aki szintén kért tőlük egy Bibliát. A válasz az volt, hogy csak akkor kaphat, ha bibliatanulmányozást folytat velük. Ha valaki tud egy új példányt szerezni ebből a bibliából, az szívesen venném.

2022. dec. 9. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Online biztos fent van.
2022. dec. 9. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem kopt biblia érdekel.
2022. dec. 9. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia !

Töltsd le a telefonodra a JW Library applikációt a Play áruházból, vagy az APP Store-ból Lila ikon, fehér nagy betűkkel a JW ezakatt kicsi fehérrel a library - az alkalmazás természetesen ingyenes.

Azon elérsz minden kiadványt, a revideált Bibliát is, sőt, az annál újabbat, a Magyarázatos Bibliát is.Az alkalmazáson belül le kell töltened.

A neten a JW.ORG honlapn is fent van , itt:

[link]

A link a GYK-n nem működik szimpla rákattintással, másold ki a hivatkozást és illeszd be egy új kereső blakba.

Jó olvasást!

2022. dec. 9. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem egyforma a "két" Biblia?
2022. dec. 23. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia, 3-as vagyok ismét.

De igen egyforma, a "magyarázatos" itt a kulcsszó, ugyanis sokkal több lábjegyzet és hivatkozás lett beleszerkesztve, ami több háttérinformációt ad természetesen. Ezek az adott bibliaversnél klf karakterekkel vannak jelölve, ami elektronikus formában használt Bibliánál rögtön átdob a plusz infóhoz, ha rákattintasz, nyomtatott fromában pedig vagy alul, vagy egy függelékben hátul tudod megtalálni.

Magát a Bibllia olvasását ez természetesen nem zavarja, az ugyanolyan szerkesztésű (versek, fejezetek stb), mint bármelyik másik Biblia.

2022. dec. 25. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!