Mi lehet a bajom, éjszaka úgy érzem, hogy el akarnak hívni fentről?
Figyelt kérdés
Nem tudok így orvoshoz menni, mert idiótának néz. Éjszaka hirtelen felébredek, mindig más időpontban. Olyan érzés, mint akit ki akarnak a testből szakítani. Olyan érzetem van, mintha kiporszívózná valami a lelkemet a testemből. Ideges leszek ez miatt, hogy jaj elvisznek és akkor imádkozom, hogy Istenem még nem akarok menni, mert még ez meg az a dolgom és akkor Isten abbahagyja és tovább alszom. Mostanában van ez kb. fél éve, de nagyon kikészülök. Jó lenne olyat élni mint régen. Vérképem, szívem, minden tökéletes, 45 éves vagyok. A szívgyógyász azt mondta, bárcsak ilyen szíve lenne mint nekem, egy erőgép.2022. nov. 30. 17:37
11/11 A kérdező kommentje:
Igen már megszoktam, ilyenkor kiröhögöm az egészet és belelazulok, úgyis mást nem tehetek.
Csak ez azért rossz, mert eddig ilyen nem történt velem és piszok nehéz megszokni, hogy életem hátralévő részében ezt kell átélnem.
2022. dec. 20. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!