Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lehet a bajom, éjszaka úgy...

Mi lehet a bajom, éjszaka úgy érzem, hogy el akarnak hívni fentről?

Figyelt kérdés
Nem tudok így orvoshoz menni, mert idiótának néz. Éjszaka hirtelen felébredek, mindig más időpontban. Olyan érzés, mint akit ki akarnak a testből szakítani. Olyan érzetem van, mintha kiporszívózná valami a lelkemet a testemből. Ideges leszek ez miatt, hogy jaj elvisznek és akkor imádkozom, hogy Istenem még nem akarok menni, mert még ez meg az a dolgom és akkor Isten abbahagyja és tovább alszom. Mostanában van ez kb. fél éve, de nagyon kikészülök. Jó lenne olyat élni mint régen. Vérképem, szívem, minden tökéletes, 45 éves vagyok. A szívgyógyász azt mondta, bárcsak ilyen szíve lenne mint nekem, egy erőgép.
2022. nov. 30. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"...és akkor Isten abbahagyja..."

Miért gondolod, hogy Isten teszi ezt veled?

2022. nov. 30. 17:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor mi teszi ezt?
2022. nov. 30. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha ezt a kérdést az ezoteriában teszed fel, akkor az lenne a válaszom hogy simán csak a lelked próbál kilépni, esetleg "valaki" segítségével. Ha ez a kilépés érzés a fejtetőn keresztül történik, a kutacsnál érzel nyomást, akkor ez a lélek kilépése, ha a szívnél vagy a homloknál, akkor az asztrális test és a tudat kilépési kísérlete.

Néha ez negatív támadás, de akkor ezt rossz érzés és félelem kíséri.

Sok szellemi út tudatosan törekszik erre, de ez nem a halál, -bár a test kétségtelenül kiüresedhet erre az időre- de ez egy "természetes funkció" , a lélek kiszabadításával megérted mi a világ valójában, és helyére kerülnek a dolgok.

Aztán mehetsz száműzetésbe az ezoteriába, mert mindenhol máshol hihetetlen leszel :)

2022. nov. 30. 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezt a választ vagy elfogadod, vagy nem, de ez a jó válasz: Pszichiáter orvoshoz kell fordulnod.

Biztos vagyok benne, hogy nem vagy "idióta" (ahogy fogalmaztál), nem vagy "őrült", meg semmi ilyesmi, de ez nem egy normális dolog, amit leírsz.

2022. nov. 30. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Letezik olyan, hogy alvas kozben fellepo panikroham, ami nagyon eros szorongast jelent. Gyakran jar azzal, hogy az illeto ugy erzi, mindjart meghal. Lehet, hogy neked az van.

Szerintem is pszichiaterhez vagy pszichologushoz fordulj. Ez nem azt jelenti, hogy idiota vagy, ugyanolyan egeszsegugyi problema, mint egy torott lab, nem tehetsz rola.

2022. nov. 30. 22:46
 6/11 A kérdező kommentje:

Homloknál hat nálam.

Amióta kiírtam a kérdést, megszűnt ez az érzés.

Már a hatodik éjszaka várom, de nincs ilyen, végigalszom az éjt és csak reggel kelek fel. Lehet, hogy békén hagynak...

2022. dec. 6. 12:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a hozzászólásokat.
2022. dec. 6. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:

ez jo hir, orulok neki!

5

2022. dec. 6. 15:38
 9/11 A kérdező kommentje:

Sajnos előjött ma hajnali fél 5kor. Most próbáltam nem pánikolni. Rájöttem, hogy nem-e ez egy lelki orgazmus.

Először felébreszt valami, utána lassan megnyugszik a szívem, levegőt alig kell vennem, majd begyorsul a pulzusom, mintha lelki izgatottság lenne, utána hidegérzetem lesz, szaporább pulzussal, majd egy kicsit rázkódni kezdek, de nem annyira mint egy epilepsziás, majd a csúcsponton elzsibbad a fejem tetejétől a talpamig a testem. Majd örömet érzek és olyan mélyen elalszom és jót, hogy nem kelek fel 9-ig.

Eddig a pánikolás miatt nem vártam végig, hanem imádkoztam, hogy még ne vigyenek el és kiugrottam az ágyból és fel alá sétáltam idegesen. Most viszont végigvártam mi lesz ebből.

Végülis a testi szexnél hasonló játszódik le az embernél...

2022. dec. 10. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Amit heves szívverésnek érzel, az egy energia örvény, egy "motor" a melkasod közepén, a szívtől picit középre, és egy dimenzióval arrébb.

Szuper, tényleg ennyi a teendő, félelem,és idegeskedés nélkül belelazulni.

Esetleg láthatsz lilás fényvillanásokat is.

2022. dec. 10. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!