Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Imádkoznátok a kisfiam egészsé...

Imádkoznátok a kisfiam egészségéért?

Figyelt kérdés

2 múlt a fiam, mióta megszületett idegrendszeri problémái vannak, ami miatt a mindennapjaink nagyon nehezek. A férjem nehezen viseli, hogy a gyerek beteg, én meg mindent nyelek, hárítok, kezelésre járok a gyerekkel, folyamatosan kell vele itthon is foglalkozni, a diagnózis még nincs meg, folyton mást mondanak, még alakulhat. Autizmus, szenzorosság,adhd, idegrendszeri éretlenség, születés miatti értelmi fogyatékossag? Hát várom, hogy mit mondanak végül majd, de nagyon el vagyok keseredve. Úgy szeretem, hogy belebolondulok lassan, hogy nem tudok rajta segíteni esetleg. Légyszives aki tud és szeretne imádkozzon érte, hogy gorsan fejlődjön, tudjon beszélni majd és megállja a helyét az életben.

Ölelek és puszilok mindenkit!

/aki nem hisz ne bántson legyen szives, köszönöm!/

2022. nov. 29. 13:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Puszilok mindenkit! Az Úr áldjon meg titeket érte.
2022. nov. 29. 20:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a 777-nek van egy imafala, ahol még szerintem érdemes lenne imákat kérned, biztosan ott is elérsz valakit.
2022. nov. 30. 12:11
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Pontosan én inkább segítenék. Miért ilyen? Mik a tünetei? Az orvosok elég idióták mostanában. Tudok segíteni, ha megírod. Nekem is olyan problémáim vannak, amit senki nem tud megmagyarázni. Beraktam az ágyam alá egy feszületet és Isten segített rajtam. Megmondta mi a baj. Privátban is írhatsz.
2022. nov. 30. 16:55
 14/18 anonim válasza:

Az úr áldja meg. Hinni kell a dicső urban. Legyen egészséges a drága kisfiú❤️ AMEN❤️❤️❤️

Kitartast és erősnek kell lenni. ❤️

2022. dec. 13. 13:47
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Igen! Hiszünk az Úrban mióta megszülettünk. A férjem szokta mondani, hogy mikor az általános iskolában meglátott tudta a felesége leszek egyszer. 😍 Szerinte ezt is Isten akarta így, néha nehéz, de töretlenül megyünk tovább az úton amit nekünk szánt, bízunk és remélünk!

Áldjon meg mindenkit az Úr!

2022. dec. 16. 15:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Vannak új pozitív dolgok, 2 szót összerak a kis emberkém. Köszönöm az imát! Nem sokára megnézi egy szakértő, mert az előző felvállalta, hogy ő ezt nem tudja, más orvos kell, tehát neurológushoz megyünk nem sokára. Remélem van kiút, mert rossz látni, hogy sokszor csak ugrál és csikorgatja a fogát 😞
2023. jan. 3. 14:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Imádkoztam érte és érted is.
2023. jan. 7. 21:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ölellek!
2023. jan. 9. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!