A zsidó fiatalok többsége miért nem vállalja fel nyíltan a zsidóságát, vagy a zsidósággal való szimpátiáját?
ööö...Honnan veszed hogy mind szimpatizálnak a zsidosággal?
Én nekem vannak török gyökereim, de azért nem szimpatizálok a törökökkel.
Pedig az apám is az.
Plusz gondolom, a származással való hencegés kezd ki menni a fiatalok köréből.
1# Igen, lehet ennek is köze hozzá. Bár a fasiszták lássuk be, nem túl okos emberek, biztosan ezeknek a véleménye számít? Biztosan ezek alapján kellene élnünk? Nem lehet szerintem egy életen át miattuk rettegni, és az ő véleményükre adni. Ők mindenkit gyűlölnek, akik nem 100% keresztények, fajtiszta szittya magyarok, hófehér bőrű heteroszexuálisak. És igen, abszolút egyetértek, hogy a zsidóság egy valóban izgalmas kultúra.
2# Senki nem azt mondta, hogy mind szimpatizálnak a zsidósággal, de ha már zsidónak születik, akkor szerintem nem kellene eltitkolnia. Meg ezek kulturális dolgokról is szólnak, ha valaki nem mélyen vallásos zsidó, de attól mondjuk egy zsidó táborba elmehet, vagy érdeklődhet a zsidóság iránt. Persze nyilván nem kötelező, csak szerintem többen is felvállalhatnák. Itt nem hencegésről van szó, hogy írja a homlokára, hogy: ZSIDÓ VAGYOK. Kicsit félreértetted a kérdést.
#3: Nem, nem láttam.
5-ös.
Nem. Muszlim vagyok, miért?
6-os. He?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!