Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A zsidó fiatalok többsége...

A zsidó fiatalok többsége miért nem vállalja fel nyíltan a zsidóságát, vagy a zsidósággal való szimpátiáját?

Figyelt kérdés
Például az én ismerőseim között biztos bőven akad zsidó, de azt látom, hogy egyáltalán nem vállalják fel, 1-1 kivételtől eltekintve. Szerintem egyáltalán nem szégyen zsidónak lenni, sőt! Én nem zsidó létemre szimpatizálok a zsidósággal. És nem zsidó férfi létemre szívesen összejönnék egy zsidó nővel is. Szóval nálam még előnyt is élvezne egy kedves zsidó leány :)

2022. nov. 26. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Fantasztikus nép a zsidóság! A világ legizgalmasabb kultúrája. Sajnálom, hogy itt tartunk. Sajnos az antiszemitizmus nagy probléma még ma is.
2022. nov. 26. 14:31
 2/13 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
55%

ööö...Honnan veszed hogy mind szimpatizálnak a zsidosággal?

Én nekem vannak török gyökereim, de azért nem szimpatizálok a törökökkel.

Pedig az apám is az.

Plusz gondolom, a származással való hencegés kezd ki menni a fiatalok köréből.

2022. nov. 26. 14:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Te is láttad a zsidó katonalányokat tiktokon?
2022. nov. 26. 14:48
 4/13 A kérdező kommentje:

1# Igen, lehet ennek is köze hozzá. Bár a fasiszták lássuk be, nem túl okos emberek, biztosan ezeknek a véleménye számít? Biztosan ezek alapján kellene élnünk? Nem lehet szerintem egy életen át miattuk rettegni, és az ő véleményükre adni. Ők mindenkit gyűlölnek, akik nem 100% keresztények, fajtiszta szittya magyarok, hófehér bőrű heteroszexuálisak. És igen, abszolút egyetértek, hogy a zsidóság egy valóban izgalmas kultúra.

2# Senki nem azt mondta, hogy mind szimpatizálnak a zsidósággal, de ha már zsidónak születik, akkor szerintem nem kellene eltitkolnia. Meg ezek kulturális dolgokról is szólnak, ha valaki nem mélyen vallásos zsidó, de attól mondjuk egy zsidó táborba elmehet, vagy érdeklődhet a zsidóság iránt. Persze nyilván nem kötelező, csak szerintem többen is felvállalhatnák. Itt nem hencegésről van szó, hogy írja a homlokára, hogy: ZSIDÓ VAGYOK. Kicsit félreértetted a kérdést.

#3: Nem, nem láttam.

2022. nov. 26. 15:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Te keresztény vagy ahmed?
2022. nov. 26. 15:28
 6/13 anonim ***** válasza:
És egy rosszlelkű mazochista sem kerülhet a pokol tüzére.
2022. nov. 26. 16:41
 7/13 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

5-ös.

Nem. Muszlim vagyok, miért?

6-os. He?

2022. nov. 26. 16:46
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Mi van a héliummal?
2022. nov. 26. 16:48
 9/13 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

8-as.

He?

2022. nov. 26. 16:50
 10/13 anonim ***** válasza:
51%
4,002602
2022. nov. 26. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!