Van rá valami mód, hogy előhívjam az Őrangyalomat?
Ez a kérdés napok óta nem hagy nyugodni.
A Szentek Életében olvastam, hogy Szent Franciska krisztusi kora után mindig maga mellett látta az őrangyalát és olyan fényesen, hogy mellette olvasni tudott a sötétben.
Van valami ima rá, hogy előttem is látható legyen?
Ateisták kíméljenek. Köszönöm.
Nézd a keresztény biblia szerint nincsen. Az angyalokat isten küldi, nem te kéred.
Idézni a biblia alapján max szellemet tudsz. Vagy démont. Nem sikerült pontosan kivenni, de a válaszolok nagy része azt mondta hogy démont.
Abban a történetben amiről beszélsz szintén nem az a ficko hivta az angyalt éjeli lámpa gyanánt.
arra nem, hogy lathasd, az vagy megtortenik vagy nem, sztem inkabb nem
de ha tudsz angolul, a katolikusoknak vannak imaik az orangyalukhoz, pl. itt van 3
de sok van
"De a metróalagút is jó lenne, ha nem volna sötét. Ott titkos bejárat vezet a pokolba..."
Ő nem azokat az angyalokat keresi...
[link] Így hívd az angyalokat
Tény a Biblia szeribt ilyet nem lehet az ezoterikus tanok szerint igen.
"Van valami ima rá, hogy előttem is látható legyen?"
Nincs.
Az ima nem valami varázsige, hogy elmondod, aztán az lesz, amit szeretnél... Nem olvastál te túl sok Harry Pottert? :)
Isten segítségét lehet kérni, angyalokét nem. Ha Isten jónak látja, küld angyali segítséget.
De ő nem egy égi pincér, hogy rendelünk vagy csettintünk! Isten olykor tesz csodát valakiért, de valójában az emberiség próba alatt van. A kérdés éppen az, hűségesek maradnak-e az emberek ha Isten nem avatkozik közbe és nem segít. Ki akarja az ellenkezőjét bebizonyítani? Aki félrevezette Évát hazugsággal, vagyis az Ördög!
Sokat kell gyakorolj, hogy érzékeld, tapasztald őt, ne a fizikai érzékeiddel nyiss felé. Igazából ennyi.
Ő(k) mindig ott van, szóval már csak neked kell gyakorolnod. Kérd a segítségét is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!