Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van rá valami mód, hogy...

Van rá valami mód, hogy előhívjam az Őrangyalomat?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés napok óta nem hagy nyugodni.

A Szentek Életében olvastam, hogy Szent Franciska krisztusi kora után mindig maga mellett látta az őrangyalát és olyan fényesen, hogy mellette olvasni tudott a sötétben.

Van valami ima rá, hogy előttem is látható legyen?

Ateisták kíméljenek. Köszönöm.

2022. nov. 26. 02:22
1 2
 1/11 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

Nézd a keresztény biblia szerint nincsen. Az angyalokat isten küldi, nem te kéred.

Idézni a biblia alapján max szellemet tudsz. Vagy démont. Nem sikerült pontosan kivenni, de a válaszolok nagy része azt mondta hogy démont.

Abban a történetben amiről beszélsz szintén nem az a ficko hivta az angyalt éjeli lámpa gyanánt.

2022. nov. 26. 06:10
 2/11 anonim ***** válasza:

arra nem, hogy lathasd, az vagy megtortenik vagy nem, sztem inkabb nem

de ha tudsz angolul, a katolikusoknak vannak imaik az orangyalukhoz, pl. itt van 3

de sok van

[link]

2022. nov. 26. 08:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem emelni kell a lelked tisztaságát-fényét, és akkor látható válhatnak a magasabb szintek lakói.
2022. nov. 26. 09:05
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Sétálgatni kell egy magas szikla oldalán lehetőleg sörrel. De a metróalagút is jó lenne, ha nem volna sötét. Ott titkos bejárat vezet a pokolba...
2022. nov. 26. 10:58
 5/11 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"De a metróalagút is jó lenne, ha nem volna sötét. Ott titkos bejárat vezet a pokolba..."

Ő nem azokat az angyalokat keresi...

2022. nov. 26. 11:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Valami féle védő angyalok vannak, de én nem látom a Bibliában, legalábbis nem jut eszembe olyan Ige, ahol konkrétan személyes őrangyalok lennének. Ha van is, előhívni nem igen tudod. Ha őrangyal, akkor szerintem 24/7 ott kellene legyen veled.
2022. nov. 26. 14:30
 7/11 anonim ***** válasza:

[link] Így hívd az angyalokat

Tény a Biblia szeribt ilyet nem lehet az ezoterikus tanok szerint igen.

2022. dec. 20. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:

"Van valami ima rá, hogy előttem is látható legyen?"

Nincs.

Az ima nem valami varázsige, hogy elmondod, aztán az lesz, amit szeretnél... Nem olvastál te túl sok Harry Pottert? :)

2023. jún. 23. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Isten segítségét lehet kérni, angyalokét nem. Ha Isten jónak látja, küld angyali segítséget.

De ő nem egy égi pincér, hogy rendelünk vagy csettintünk! Isten olykor tesz csodát valakiért, de valójában az emberiség próba alatt van. A kérdés éppen az, hűségesek maradnak-e az emberek ha Isten nem avatkozik közbe és nem segít. Ki akarja az ellenkezőjét bebizonyítani? Aki félrevezette Évát hazugsággal, vagyis az Ördög!

2023. jún. 24. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

Sokat kell gyakorolj, hogy érzékeld, tapasztald őt, ne a fizikai érzékeiddel nyiss felé. Igazából ennyi.

Ő(k) mindig ott van, szóval már csak neked kell gyakorolnod. Kérd a segítségét is benne.

2023. jún. 25. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!