100/ mennyire szereted Istent?
100-at írnék legszívesebben, szeretném szeretni Istent, de nem tudom hogyan kell, hogy hogyan fogjak neki. Soha senki nem tanított meg a szeretetére, csak felszólítottak, hogy "Féld az Urat!" és én féltem.
Áldozatot kéne bemutatnom Istennek, amivel kimutathatom a szeretetemet?
Félek, hogy hibás példány vagyok, aki képtelen a szeretetre, ha így van, akkor nincs más megoldás, csak egy vörös mosoly.
#13 "szeretném szeretni Istent, de nem tudom hogyan kell"
Olvasd a Bibliát!
Mit mond a Biblia? „A teljes Írás Istentől ihletett” (2Timóteusz 3:16).
Mit jelent ez? Azt, hogy a Biblia szerzője Isten. A Biblia írói valójában az ő gondolatait írták le. Ebben a különleges könyvben feltárja, hogy mi a szándéka velünk, és azt is, hogy milyen a személyisége, például hogy szeretetteljes, igazságos és irgalmas (2Mózes 34:6; 5Mózes 32:4).
Mit tehetsz? Mindennap olvasd a Bibliát (Józsué 1:8). Olvasás közben gondolkodj el ezen: „Mit árul ez el Isten személyiségéről?” (Zsoltárok 77:12).
Például miután elolvastad a Jeremiás 29:11-et, gondold át: „Vajon Isten azt szeretné, hogy békés legyen az életem, vagy hogy bajokkal teli? Bosszúra törekszik, vagy inkább azt szeretné, hogy szép jövőm legyen?”
Azt mondja a Biblia, hogy hogyan tehetsz valaki a rabszolgáddá.
Mondjuk az a rész tényleg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!