Szereted-e Istent és Jézust?
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 20:36
1/11 anonim válasza:
Nem, - nem léteznek, ezért sem!
2/11 anonim válasza:
Nem, mivel bizonyítottan nem szeretnek ők se engem.
4/11 anonim válasza:
Nem ismerem őket. Nem tartom őket az ellenségeimnek.
6/11 anonim válasza:
Csak kerüljenek a szemem elé jól kiosztom mind a kettőt. Mindenhatók erre egy ilyen moslékot gányoltak itt össze egymást eszik a nyomorult élőlények hát téleg csak ennyire voltak képesek hitvány izzadtságszagú kinlódás. Na ki is osztok pár kokit meg sallert nekik ezért a trágya munkáért.
7/11 anonim válasza:
Aki őket szereti, az valószínűleg a Nagy Testvért is fogja.
8/11 anonim válasza:
Mázlim van, Őket ismerni jobb, mintha ötösöm lenne a lottón.
Szóval még mindig full imádatban vagyok Jézus Krisztussal, a Mennyei Atyámmal és a drága Szent Szellemmel.
Ők a kincseim.
Megtanítottak teljes hitben, örömben és békességben élni.
Ehhez lelki síkon át kellett mennem a halál árnyékának völgyében, ezek után még az ellenségeimnek sem tudok rosszat kívánni.
Kívánom, hogy aki olvassa ezeket a sorokat békéljen meg Istennel, fogadja el Jézus Krisztus kegyelmét és sikeresen harcolja meg a hit nemes harcát. Áldás, békesség!
9/11 anonim válasza:
Nem szeretem őket. Inkább Konfuciusz tantásait követném, ha választani kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!