Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kicsúszott a lábam a villamos...

Kicsúszott a lábam a villamos síneken, de még csak el sem estem. Isten angyala vigyázott rám?

Figyelt kérdés
Mi alapján kapunk őrangyalokat?

2022. nov. 15. 23:55
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Maga a Fényhozó támogatta meg a talpadat, ezzel köszönte meg, hogy nem a gonoszt látod benne.

Úgy gondolom a szerencsésebbeknek jut őrangyal.

Tegnap léptük át a bűvös 8 milliárdos népességszámot, az angyalok se tudnak ilyen gyorsan szaporodni, így van akinek nem jut.

...Nekem sincs...vagy van és az egyetlen kívánságomra - amit az élettől valaha is kértem - tartogatja minden erejét - gyors és fájdalommentes halál.

2022. nov. 16. 01:22
 2/5 KZitus ***** válasza:

Szia

Nem ír arról a Biblia, hogy minden embernek külön lenne őrangyala. Bár szeretnénk ha így lenne. 😊

Arról viszont ír, hogy Isten angyalokat küldött az emberek támogatására, segítségére. Dánielnél még arról is olvashatunk, hogy egy ilyen angyal harcolt a démonnal, aki nem akarta engedni Dánielhez, hogy támogassa azt.

Az ami veled történt, akár ez is lehet: "...mert az idő és az előre nem látott események érik mindannyiukat” (Prédikátor 9:13 ..

2022. nov. 16. 13:55
 3/5 KZitus ***** válasza:
(bocsi ez lemaradt) Szerencsés lépés volt a tied, de ha másképpen történt volna, akkor azt gondolnád a Sátán idézte elő? Ez nem így működik....
2022. nov. 16. 13:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen. Ma is fog menni csak akkor most megnezem a vonat síneken 🥵🥶

Beteg milyen szmájlik vannak :D

Legalábbis samsung telón. (ezért a mondatért sem fizettek). 😭

2022. nov. 16. 17:43
 5/5 anonim válasza:

Az őrangyal

A testvéremhez utaztam több napra. Ritkán láttuk egymást, örültem, hogy mehettem. A lakás kényelmes volt, mert egy nagyon kicsi fürdő is épült a vendégszoba mellett, ami káddal, és minden szükséges berendezéssel el volt látva. Ez azt eredményezte, hogy szabad hely kizárólag az ajtó nyitásához volt elegendő.

Nem is lett volna ezzel baj, legfeljebb az, hogy egyik este úgy döntöttem, csak zuhanyozni fogok, ami meg is történt. De a kád középrészén felszerelt csap elzárása közben megcsúszott a lábam, és egy szempillantás alatt a kádon kívül, hanyatt fekve találtam magamat a kövön. Ez veszélyes esés volt, ami vitathatatlan, és súlyos, életveszélyes sérüléssel is járhatott volna. E helyett a kőre érkezés kellemesnek mondható érzés volt, mivel úgy éreztem, valaki letett a kőre úgy, hogy a legkisebb fájdalmat sem éreztem, sőt, egyetlen sérülés, vagy sötét folt sem keletkezett a testemen. Ráadásul a hely, ahol feküdtem, a kádnak nem azon részével volt szemben, ahol kiestem, hanem azon a helyen, ahol még elférhetett a testem. Ha megcsúszás helyén zuhanok le, belevertem volna a tarkómat az alacsonyabb berendezési tárgyba, ami végzetes következményeket okozhatott volna. E helyett én szorosan az ajtó előtt találtam magamat úgy, hogy csak a törzsem és a fejem volt a kövön, a lábamat a kád támasztotta: több hely nem is volt abban a kicsi helyiségben.

Amilyen gyorsan kiestem, olyan gyorsan felpattantam, mert a testvérem a zuhanás hangját meghallva, rémülten kiabálta: mi történt veled?

Semmi, feleltem nevetve, csak hanyatt kiestem a kádból, de az őrangyalom elkapott!

dec. 6. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!