Már annyira félek, hogy tiszteletlen leszek, hogy le se merek ülni tömegközlekedésen?
Egyszer vettem apámnak a gyógyászati segédeszköz-boltban egy járóbotot. Felszálltam vele a buszra, át akarták adni a helyet. Na szóval az ötlet: veszel egy ilyet, amikor leülsz fogod szépen és bámulsz kifelé az ablakon. Nem tiszteletlen vagy, valami baj van a lábaddal. Szegény.
Nem leszel tiszteletlen. Kifizetted.
Ha átengeded a helyedet az csak egy nemes gesztus.
Egy biztos figyelned nem kell. Aki akar valamit, majd kér.
Én általában állok mert kövér vagyok és a lábam átterül a másik székre.
Ha egyedüli ülést találok annak örülök de ez persze ritka hogy van szabad.
Nem leszel azzal tiszteletlen hogy leülsz. Te is megváltottad a jegyet/bérletet, neked is ugyanannyi jogod van használni az üléseket mint a többi utazónak szóval ne aggódj.
Ha meg valaki problémázik azt szard le. Az ha valamijen problémájuk van az az ő bajuk nem a tiéd. Én is csak a nyugdíjasoknak, a mozgássérülteknek meg a kisgyerekes anyukáknak/terhes nőknek szoktam átadni.
Nem kötelességed azt lesni, hogy éppen felszáll-e valaki, akinek "több joga van" ahhoz a helyhez, mert öreg vagy franc tudja mi.
Te is megvetted a jegyet. A jegyhez meg ülőhely is jár, ha épp van szabad.
Amúgy csak nálunk van ez a hülyeség, se nyugaton, se keleten nincs. Annak van ülőhelye, aki hamarabb felszállt.
Homo.
Én végig állom a több órás sportversenyt.
A 2 órás miséket.
Mi a gond ?
Állóképességről nem hallottál ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!