Szerintetek vallásos emberek megsértődnek azon, ha felkérnek keresztszülőnek és te nemet mondasz, mert te nem vagy megkeresztelkedve és emiatt nem vállalhatod?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok megkeresztelve, mert a családom nem vallásos. A párom családja az, de nem olyan módon, hogy kötelező lenne gyakorolni, a párom pl nem is az. A testvére felkért minket keresztszülőnek a születendő gyerekének, de én mondtam, hogy sajnos nem vállalhatom. Tudták egyébként, hogy nem vagyok megkeresztelve, de már elég régen mondtam és elfelejtették. Nem baj nekik, hogy én nem vagyok vallásos, de lehet ez rosszul esett nekik és most rosszul érzem magam. Emiatt viszont nem szeretnék megkeresztelkedni, nem akarok hittant tanulni meg templomban hazudni a papnak hogy én hívő vagyok...2022. nov. 9. 11:34
11/12 anonim válasza:
Ez nem a templomba járásról szól egyébként, hanem Istenről.
12/12 anonim válasza:
Meg azélet értelméről. Rossz gondolni, hogy mindenki egy unalmas autonómiát hisz emögött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!