Lehetséges, hogy Isten Bélát és Csillát is teremtett?
Figyelt kérdés
Miért állt volna meg egy selejtes terméknél?2022. nov. 5. 13:59
11/13 anonim válasza:
Ádámot és Évát hogyan javította meg?
Nem tudd olyat teremteni ami nem romlik el? vagy miért kell ennyire javítgatni?
12/13 KZitus válasza:
Ádámot és Évát nem javította meg, visszaküldte őket oda, amiből létrehozta őket.
De a leszármazottaik nem tehetnek a szüleik bűnéről, ezért gondoskodott számukra megváltásról. Lehetőséget adott minden leszármazottaiknak, hogy visszakapják azt, ami miattuk elveszett: az örök életet.
13/13 anonim válasza:
Senki nem bűnös Ádám vétke miatt, azért vagyok bűnös, mert bűnt követtem el. A bűnnek és a jónak a lehetősége is előttem áll, és én van amikor a jót, van amikor a rosszat választom. Semelyik ember nem selejtes, tökéletes teremtés az ember, de szabad akarattal, és ezért a rossz választásának lehetőségével. És ahogy a rosszat választja, úgy válik egyre tökéletlenebbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!