Vasaroltam egy erdekes nyaklancot? Mi lehet a jelentese?
Tudnál egy fényképet linkelni róla?
Sok mindent jelenthet, de ha minimálisan is hiszel a spiritualitásban akkor leírom, hogy tisztítsd meg az eddigi rezgésétől. (volt tulajának energiájától)
Ne legyél besz@rva, nincs miért. Ezek nem rossz szimbólumok.
Vasvilla=harc, erő
Lóhere=szerencse, pénz
Hold=lunáris energia, nőiség, misztikum, intuició
Ha a cérnák nem eredetileg vannak rajta azokat szedd le, amennyiben nem ember eszkábálta rá akkor hagyd szerintem rajta.
Gyújts egy gyertyát. (fehéret)
Hideg, folyó vízben jól mosd le és végig koncentrálj arra, hogy ez most mindentől megtisztul amit az előző tulajától kapott, szedett össze. Az ő energiájától. Aztán a gyertya fölé helyezd két tenyereddel és gondolj arra, hogy a tisztító tűz átjárja és füstjébe minden régi energia elég ami nem a tiéd. Tehát a víz és a tűz segítségével a gondolatod mágikus erejét erősíted. Menni fog nem kell túl dimenzionálni. Utána két tenyeredbe zárod és determinálod arra, hogy Te már az én nyakláncom vagy és azt szeretném, hogy....kérj amit szeretnél...ezért és ezért segíts meg engem nyakamban.
Ezzel teljesen átveszi a te energiád. ne félj tőle hidd el nincs miért!
Inkább örülj neki :)
omfg!! :O
és mennyit adtál ki erre a "csodára", ha nem vagyok indiszkrét?
Nyugodj meg,ez egy tárgy, amin jelek vannak, semmi más....lehet, h nemsokára egy "MADE IN CHINA" föliratot is föl fogsz fedezni rajta :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!