Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vasaroltam egy erdekes nyaklan...

Vasaroltam egy erdekes nyaklancot? Mi lehet a jelentese?

Figyelt kérdés
Ma vasaroltam ezt azt a baratnommel egy ocska piacon.Az utolso pillanatban meglattam egy lancot ... ami ugy hirtelen nagyon megtetszett.Meg is vettem.Aztan amikor kezdtuk nezegetni,hogy miket vasaroltunk kiderult,hogy nem is nyaklanc :S,hanem valami egyebb.Ket medal talalhato rajta.Egy kulcs es egy kor alaku.Mindketton valami fura szimbolumok szerepelnek.Tobbek kozt lattam rajtuk lohere,vasvillat,holda,valami viz szimbolumot.Ennyit tudtam kivenni az egeszbol.Aranyozott ... ezustozott szine van (igazabol atmenet a ketto kozt,de valoszinu,hogy megkophatott vagy valami tortent vele).Jah es a lancra ra volt kotve 2 cernaszal is.Kicsit megijedtem,hogy most mit is vehettem?Valaki nyugtasson meg,hogy nem lesz rossz hatassal ram :S,mert kisse beparaztam.Koszonom a valaszokat.
2010. szept. 28. 19:33
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
*loheret,holdat
2010. szept. 28. 19:35
 2/20 anonim ***** válasza:

Tudnál egy fényképet linkelni róla?

Sok mindent jelenthet, de ha minimálisan is hiszel a spiritualitásban akkor leírom, hogy tisztítsd meg az eddigi rezgésétől. (volt tulajának energiájától)

2010. szept. 28. 19:41
 3/20 A kérdező kommentje:
Hat,ha lehetosegem lesz ra,akkor mindenkepp ... teszek fel.Neten nem tudtam,hogy keressek ra.Hogyan tudnam megtisztitani?Most vasaroltam eloszor ilyen helyrol.De maskor,ha meg elofordul jol megnezem,hogy mit is veszek :S,mert most elegge bevagyok sz.rva :S.
2010. szept. 28. 20:01
 4/20 anonim ***** válasza:

Ne legyél besz@rva, nincs miért. Ezek nem rossz szimbólumok.

Vasvilla=harc, erő

Lóhere=szerencse, pénz

Hold=lunáris energia, nőiség, misztikum, intuició

Ha a cérnák nem eredetileg vannak rajta azokat szedd le, amennyiben nem ember eszkábálta rá akkor hagyd szerintem rajta.

Gyújts egy gyertyát. (fehéret)

Hideg, folyó vízben jól mosd le és végig koncentrálj arra, hogy ez most mindentől megtisztul amit az előző tulajától kapott, szedett össze. Az ő energiájától. Aztán a gyertya fölé helyezd két tenyereddel és gondolj arra, hogy a tisztító tűz átjárja és füstjébe minden régi energia elég ami nem a tiéd. Tehát a víz és a tűz segítségével a gondolatod mágikus erejét erősíted. Menni fog nem kell túl dimenzionálni. Utána két tenyeredbe zárod és determinálod arra, hogy Te már az én nyakláncom vagy és azt szeretném, hogy....kérj amit szeretnél...ezért és ezért segíts meg engem nyakamban.

Ezzel teljesen átveszi a te energiád. ne félj tőle hidd el nincs miért!

Inkább örülj neki :)

2010. szept. 28. 20:13
 5/20 A kérdező kommentje:
Hu ... hat kicsit megnyugodtam.Csak az az erdekes,hogy ez nem is nyaklanc igazabol,tehat nm tudom feltenni.Nincs rajta semmi kapocs.Tehat nem tudom,hogy mi ertelme van egy ilyen lancnak."Szoke" voltam kicsit,mert megsem neztem,csak megvettem es egybol a taskamba dobtam :S.
2010. szept. 28. 20:33
 6/20 A kérdező kommentje:
Jah es utolso egy kerdes.Ha nem szeretnem viselni,akkor is elkell vegezzem ezt a "szertartast"?:DKicsit tenyleg felek az ilyen szamomra ismeretlen dolgoktol :P.
2010. szept. 28. 20:36
 7/20 anonim ***** válasza:
Ha nem veszed fel...szerintem akkor is érdemes tisztítani. Tényleg ne félj tőle nem lesz semmi bajod miatta. Az sem véletlen, hogy megtetszett, valamiért neked ez kellett. Nem szabad félni, mert az visszatartja az embert sok helyes dologtól is ami neki jót tenne. Biztos különleges az a lánc :)
2010. szept. 28. 21:03
 8/20 A kérdező kommentje:
:D.Ahhh ... nem is tudom,kisse giccses feelingje van :D mondjuk.Na mindegy :D,azert ezer hala es koszonet a segitsegert :P.(k)
2010. szept. 28. 21:11
 9/20 anonim ***** válasza:

omfg!! :O

és mennyit adtál ki erre a "csodára", ha nem vagyok indiszkrét?

Nyugodj meg,ez egy tárgy, amin jelek vannak, semmi más....lehet, h nemsokára egy "MADE IN CHINA" föliratot is föl fogsz fedezni rajta :)))

2010. szept. 28. 23:01
 10/20 Salx Narval ***** válasza:
Ha ennyire babonás vagy, miért nem nézed meg amit veszel.Én azt mondom, hogy nem kell semmit csinálni vele, ha tetszik viseld, ha nem, akkor ajándékozd el olyan valakinek, akinek tetszik.Ez csak egy tárgy.Ha attól jobban érzed magad, akár a fent ajánlott hókuszpókuszt is megcsinálhatod, de attól az még az lesz ami, egy megmunkált fémdarab, sem kevesebb, sem több.
2010. szept. 29. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!