Mik azok az angyali számok, és írnak róla a Bibliában?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, mik azok és van közük a Bibliához? Olvasok Bibliát de amúgy én nem találtam semmit se róla vagy én nem is tudom igazán, vagy lehet hogy még nem tartok ott? Az egyik barátnőm megszállotja az ilyen számoknak, hogy 14:14 333 stb. Ilyenkor azt mondja, hogy történni fog valami meg ilyenek, de én keresztényként nem olvastam még róla semmit sem, a Bibliában. Valaki tudna nekem segíteni egy kisebb magyarázatot adni vagy, hogy mihez is köthető?2022. okt. 15. 02:32
1/7 anonim válasza:
Semmi keresztényi nincs bennük, sima ezotéria.
2/7 anonim válasza:
Azt írja róla a Biblia, hogy ezekkel foglalkozni az egyik legsúlyosabb bűn. Mert ez okkultizmusnak számíthat már.
3/7 A kérdező kommentje:
A barátnőm nem hívő csak én, csak egyszerűen nem értettem, hogy miről is beszél a Bibliában kerestem, de akkor ott nem is leszenk angyali számok.
2022. okt. 15. 13:00
4/7 KZitus válasza:
Szia
Hallottál már a számmisztikáról? Jóslással van kapcsolatban.
Ezért nem találkoztál a Bibliában a témával, mert Isten elítéli a jóslás minden formáját, így a jóslás megfejtését is. Halál járt érte, pl. Saul király idejében is.
Persze mint tapasztalod is, ettől még tombol napjainkban a számolnak tulajdonított különleges jelentőség.
5/7 anonim válasza:
Nos számok szerepelnek a Bibliában, de azok mind időszakokra vonatkoznak ilyen pl. a 3. 7. 40. 1000. Vannak határozatlan mennyiségek megadva amik gyakorlatilag megszámlálhatatlanok, melyek leginkább emberi mennyiségekre vonatkozik. Viszont okkult számmisztika nincs a Bibliában! Mégha létezik is valami alapja, ezt a tudományismeretet bukott angyalok tanítják és tanították az embereknek (jóslás, halott idézés stb.) bukott angyalok praktikái, hogy valami túlvilágival ámítsák és hitessék az embereket, hogy ne Istenhez, Isten felé forduljanak.
6/7 anonim válasza:
Igen, találkoztam a számisztikával és egy jó nagy szélhámossal.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát ^^
2022. okt. 16. 02:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!