Melyik vallásban hisztek és miért?
Szerintem minden vallás zsákutca.
A TORAH (Mózes 5 könyve) az egyetlen igaz út, minden más átverés. Mindent, amit tudnod kell arról, hogy hogyan képzelte el az életedet a teremtő, az benne van instrukcióiban (Torah).
Minden vallás és minden egyéb, ami eltérít a Torah tanításától egy teszt.
# 8, Olvas de a Tórát ( = Mózes öt könyve), amit az "újszövetség" nevû népmesegyüjteménybõl idéztél, azt is a mesegyüjtemény Mózes otodik könyvébõl idézi, amúgy a "S'má Izráel! ..." (= Halljad Izráel, az Örökkévaló, a mi Istenünk, az Örökkévaló egy!), Mózes otodik könyve, 6. fejezet, 4-9. vers.
Mózes öt könyve minden Biblia legeleje, így megtalálod különbözõ fordításokban:
#13#
Nos ahogy már korábban is mondtam és utaltam rá az örökélet Jézus Krisztusban nem vallás függő. Amikor meghal valaki Jézus nem azt fogja kérdezni és nem is az alapján fog ítélkezni, hogy milyen vallású voltál, hanem azt, hogy mit tettél az életeddel???!!! Azaz, hogyan kamatoztattad azt az élet ajándékát amit kaptál ebben az életben!!! Jézus nem a szerint fog ítélkezni, hogy te Református voltál, Katolikus voltál vagy Jehova tanúi voltál stb. hanemhogy mit tettél az életedben???!!! Lehetsz te akármilyen vallásos, ha életed hétköznapjaiban nem élted meg Isten akaratát, a hitedet sem a szomszéddal, sem a kollegákkal, sem a családtagokkal szemben stb. Ha estleg elhagyod is a gyermek korodtól kezdve ismert vallásodat akármilyen okból kifolyólag az nem mentesít!!! A másik vallás sincs Isten igazságához közelebb!!! Isten igazsága és az örök élet, Jézus Krisztusban van!!! Őt kell megtalálni és vele kapcsoéatba lépni az őszinte alázatos megtörtszívű űnbánattal, bűnvallomással, mert a mi bűnein választanak el Istentől!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!