Az iszlám vagy a liberalizmus jelent nagyobb veszélyt a kereszténységre?
"Én személyszerint egy ilyet se tudok, sőt, minden ténylegesen vallásos személy pont a fidesz erkölcstelensége miatt nem tud a fideszre szavazni."
na akkor teljesen okafogyottá is vált a papok politikával vádolása
köszönjük
Oh, szóval már a tényeket se lehet kimondani.
A papok bizony politizálnak és ez tény.
Ha te nem bírod kezelni a tényeket, akkor bizony veled van baj.
Na szerinted az apró antal (a baloldal szerint nem komcsi) unokája erkölcsös? A fidesz meg ezzel szemben erkölcstelen?
Saját magadat vered át, és még észre sem veszed az ellentmondásokat a fröcsögésedben.
Ez egy érvelési hiba. Az ellenzék többsége SOHA nem volt kormányon, így ezzel nem lehet érvelni.
De ha már itt tartunk, az erkölcsösség egy skála, és igen, az, aki beismeri, hogy ront (Gyurcsány 2006), az erkölcsösebb, mint az, aki nem (Orbán).
Igen, nyilván az lenne a jobb, ha - ahogy korábban írtam - mind a három mszmp utódpárt eltűnne, de a fidesznek hála ezek életben vannak.
Ha valaki tényleg al akarja küldeni a politikából Gyurcsányt, akkor leszavaz az ellenzékre, először azért, hogy közösen nyerjenek, és amikor már nincs a fidesznek bázisa, akkor külön indulnak és leszavaz egy új ellenzéki pártra.
Ezzel szemben, aki tövid akarja sz*pni Orbánt ÉS Gyurcsányt is, az leszavaz pl. a fideszre.
Már megint csak fröcsögsz, próbálj már meg a témánál maradni.
Nézd meg ahogy a gyurcsány dagadék felesége az EP-ben katolikus ellenes fröcsögést ad elő. Miért gondolná bárki is aki katolikus, hogy ezekre kéne szavazni?
^5
Megint érvelési hibát követsz el, terelsz. Azért állítod, hogy fröcsögök, mivel akkor kiderülne, hogy hazudsz, amit nem akarsz.
Viszont ha tényleg csak fröcsögnék, akkor nem tartana semeddig cáfolnod engem, érdekes, hogy nem teszed. :)
Egyébként szoktam nézni az EP-i és OGY-i felszólalásokat is. Nem találkoztam még katolikus ellenes felszólalással.
Mellesleg azért teszel ilyen kijelentéseket, ahelyett, hogy konkrétan linkelned ezen felszólalásokat, mivel tudod, hogy hazudsz és ha forrást kéne adnod, akkor kiderülni, hogy nem igaz, amit állítasz.
katolicizmusról beszélgetünk, meg esetleg arról, hogy a katolikusoknak milyen a politikai nézete és miért
de te valamiért inkább zavarodottan orbánnal akarsz foglalkozni aki amúgy nem is katolikus
Tessék, megint terelsz.
Nem, nem én hoztam be Orbánt, hanem pont te vagy valamelyik másik "nagyon okos" vallásos személy, aki leírta, hogy aki vallásos az a fidesszel azonosul, amiről leírtam, hogy nem igaz.
Én csak reagáltam arra, amikor más behozta ezt a szempontot.
De legalább itt van még egy bizonyíték a terelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!