Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Zsidók! Úgy tudom, ti "gyülöli...

Zsidók! Úgy tudom, ti "gyülölitek" a keresztényeket. Azokkal a keresztényekkel hogy álltok, akik izrael pártiak, vagy cionisták?

Figyelt kérdés
Csak megtűritek, vagy mi?

2022. okt. 10. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezõ! Ne csak neonáci, antiszemita szemináriumról tájékozódj!

" Zsidók! Úgy tudom, ti "gyülölitek" a keresztényeket. "

1) Mint már írak, rosszul tudod. Kicsit részletesebben: ez egy nagyon, nagyon nagy aromság.

2) Mit jelent az, hogy idézõjelbe tetted azt, hogy gyülölitek? Most akkor úgy tudod, hogy gyülölik, vagy nem úgy tudod, vagy mia lf?

2022. okt. 10. 16:39
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 azért van idézőjelben, mert nem feltétlen szó szerinti gyűlöletet takar, lehet ott nem tetszés, nem szeretés, nem kedvelés stb.
2022. okt. 10. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor is rosszul tudod, felejtsd el ezt az ökörséget!
2022. okt. 10. 17:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Izraelita vallású vagyok, és nem gyűlölök keresztény embereket csak azért, mert keresztények.A baráti köröm nagyon nagy részét pedig nem-zsidó emberek (köztük keresztények, ateisták, agnosztikusok) alkotják.

Nem beszélhetek minden zsidó kollegám nevében, az erőszakot, a másik hitvilágbeli megkülönböztetését, vagy emiatti megítélését elítélem, akármilyen hitű emberről van szó.

Üdv.

2022. okt. 11. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!