Zsidók! Úgy tudom, ti "gyülölitek" a keresztényeket. Azokkal a keresztényekkel hogy álltok, akik izrael pártiak, vagy cionisták?
Figyelt kérdés
Csak megtűritek, vagy mi?2022. okt. 10. 12:56
11/14 anonim válasza:
Kedves kérdezõ! Ne csak neonáci, antiszemita szemináriumról tájékozódj!
" Zsidók! Úgy tudom, ti "gyülölitek" a keresztényeket. "
1) Mint már írak, rosszul tudod. Kicsit részletesebben: ez egy nagyon, nagyon nagy aromság.
2) Mit jelent az, hogy idézõjelbe tetted azt, hogy gyülölitek? Most akkor úgy tudod, hogy gyülölik, vagy nem úgy tudod, vagy mia lf?
12/14 A kérdező kommentje:
#11 azért van idézőjelben, mert nem feltétlen szó szerinti gyűlöletet takar, lehet ott nem tetszés, nem szeretés, nem kedvelés stb.
2022. okt. 10. 17:10
13/14 anonim válasza:
Akkor is rosszul tudod, felejtsd el ezt az ökörséget!
14/14 anonim válasza:
Szia.
Izraelita vallású vagyok, és nem gyűlölök keresztény embereket csak azért, mert keresztények.A baráti köröm nagyon nagy részét pedig nem-zsidó emberek (köztük keresztények, ateisták, agnosztikusok) alkotják.
Nem beszélhetek minden zsidó kollegám nevében, az erőszakot, a másik hitvilágbeli megkülönböztetését, vagy emiatti megítélését elítélem, akármilyen hitű emberről van szó.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!