Ha a keresztény Isten szerepébe kerülnétek, vagyis korlátlan hatalmatok lenne, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egyik napról a másikra meghal, és ti kerültök a helyére. Ez azt jelenti, hogy korlátlan hatalmatok van, megváltoztathatnátok, létrehozhatnátok vagy eltörölhetnétek a világon bármit.2022. okt. 9. 16:35
2/19 anonim válasza:
Kiiktatnám az összes muszlimot, LMBRTQ embert és hasonlókat, és sokkal kevesebb ember lenne a Földön, és a sokkal kevesebb ember számára fenntartható lenne a maradék kiválasztottnak a keresztény civilizáció.
3/19 anonim válasza:
Ilyen nem fordulna elő, mivel nincs olyan hogy "egyik napról a másikra meghal". Egy olyan lenyről beszélünk aki halhatatlan, mindig és volt és lesz, tehát a kérdés érvénytelen.
4/19 anonim válasza:
Akkor a keresztény Isten képességeit elvenném, oda küldeném a helyembe a Földre és azontúl én szívatnám úgy őt, ahogy eddig ő engem.
6/19 anonim válasza:
Jókat mosolyogtam a válaszokon. :D
Én valamilyen módon szabályoznám a születést, pláne a szegényebb országokban. Így is túl van népesedve a Föld.
Megszüntetném a fegyvereket, atombombákat stb, amelyik országnak nézeteltérése van a másikkal, az leboxolhatja puszta kézzel, ártatlanok ne haljanak meg.
Minden tevékenységet beszüntetnék, amivel rombolni, mérgezni lehet a Bolygót.
Szerintem estig tudnám sorolni...de egy kemény tisztogatással kezdenék, az biztos.
7/19 A kérdező kommentje:
#3 Így hal ki az emberekből a képzelőerő, és lesznek unalmas, karótnyelt vénemberek :D Az ilyen kérdések valóban nem reálisak, viszont szórakoztatóak és elgondolkodtatóak.
2022. okt. 9. 17:36
9/19 anonim válasza:
miért kell ehhez kereszténynek lenni, anélkül is működhet egyistenhit :D amúgy lennék bajban, nem lennék jó főnöknek. szerintem csak hagynám hogy éljenek a szabad akaratukkal
10/19 anonim válasza:
Véget érne végre ez az álszent ilyen-olyan-amolyan vallásos nézet, és mindenki a realitás talaján élne, nem ilyen mondvacsinált, elképzelt világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!