Muszlimok ! Mi a véleményetek Bolek Zoltánról ? Hitelesnek tartjátok őt muszlimként ? Hogyan magyarázzátok meg azt a korrupciós botrányt amibe keveredett korábban, vagy belekeverték nem tudom... ?
Nem nagyon ismerem ezt a Bolek Zoltánt, a korrupcios ügyről sem tudok semmit.
De akár igaz, akár nem csak azt tudom mondani amit mindenki. Vannak emberek akik nem tartják maguk a vallásuk bizonyos szabályaihoz és elveihez helyette saját laza erkölcsükre szablyák azt.
#2:
Őszintén érdekel hogy ilyen hangfelvételeket mivel magyarázol meg.
És pont azért mert az iszlám nem erre tanítja a követőit ha jól tudom.
Végignéztem a videót. Ez alapján nem az Magyar Iszlám Közösség követte el a bűncselekményt hanem egy Szociális Szolgáltató Központ aminek semmi köze az iszlámhoz, mégis a hírt úgy akarják beállítani mintha muszlimok követték volna el. Szóval eléggé iszlámellenes gyűlöletkeltés szaga van. Ez 7 éve történt így bizonyára volt bírói ítélet de nem tudok róla hogy Bolek Zoltánt elítélték volna. Szóval nem derül ki ebből a hírből hogy Bolek bűncselekményt követett el vagy sem. Persze általánosságban azt tudom mondani ha egy muszlim vezető bűncselekményt követ el az nyilván nem helyes.
Egyébként több egymástól független muszlim egyház működik Magyarországon.
#4:
Tudom hogy hajlamos a média lejárató kampányt folytatni bizonyos közösségek ellen. Ezért nem is támadásképpen tettem fel a kérdést.
És azt is pontosan tudom, hogy milyen nagy bűnnek számít az iszlám vallásban a lopás, csalás.
Ezért a kérdésem végképp nem valláskritika akart lenni.
Köszönöm szépen a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!