Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most így hogy már végidőkben...

Most így hogy már végidőkben vagyunk ki fog bejutni mennybe?

Figyelt kérdés

világ eseményei nagyon rossz felé haladnak

Tényleg csak az a 144 ezer elpecsételt fog bejutni a 9 milliárd emberből többi kint reked a tűznek tavában ahogy יהוה megjósolta?

2022. szept. 30. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 A kérdező kommentje:
#50 Egyszerűen ne irj ide mert már ez a válaszod is rosszindulatú
2022. szept. 30. 19:17
 52/84 anonim ***** válasza:
30%

De ha ez kell akkor tessék:

Ne tegyél semmit. Egész nap nyomkod a telefonod, írj ki fölöslegesebbnél fölöslegesebb kérdéseket, csorgasd a nyáladat és várd a mennyországot.

Így "biztosan" oda fogsz kerülni mert a betegséged miatt Isten egyből a mennyországba fog téged küldeni. Hirdetni kell hogy ha lebénítod magad akkor biztosan a mennyországba fog kerülni az ember. De lehet hogy az is elég hogy ha csak a kis lábujjadat levágod vagy az még kevés? Fél lábat kell levágni? vagy mind kettőt?

(a szöveg értelmezése közben hagyja figyelmen kívül az idéző jeleket)

2022. szept. 30. 19:22
 53/84 A kérdező kommentje:
#50 én meg leirtam mi a helyzet ennek ellenére irod hogy csináljak olyan dolgokat amit nem tudok. Sugárzik belőled a rosszindulat.
2022. szept. 30. 19:22
 54/84 anonim ***** válasza:
83%

" Egyszerűen ne irj ide mert már ez a válaszod is rosszindulatú"

Jó indulatúan írtam.

De se a kifogás keresés, se az önsajnáltatást, sem pedig a hazudozást nem szeretem.

Te legalább az egyiket csinálod.

2022. szept. 30. 19:23
 55/84 anonim ***** válasza:
83%

"én meg leirtam mi a helyzet ennek ellenére irod hogy csináljak olyan dolgokat amit nem tudok. "

Tehát nem tudsz jót tenni, nem tudsz semmit sem tenni, csak a szemedet tudott mozgatni és azzal írni egy telefonra amin csak a gyakori kérdések elérhető.

2022. szept. 30. 19:25
 56/84 anonim ***** válasza:
83%
tudod*
2022. szept. 30. 19:25
 57/84 A kérdező kommentje:

#54 Leirtam mi a helyzet eben semi kifogás nincs a többi már csak gonosz áskálódás. Egy betegség senki esetében sem lehet kifogás mert az ott van és azon nem nagyon tudsz változtatni főleg ha nem gyógyítható.

Egyiket se csinálom amiket felsoroltál szimplán választ várok de nem tőled mert te csak kötözködni tudsz, kamuzod a kérdésemet amit komoylan irtam ki.

2022. szept. 30. 19:26
 58/84 A kérdező kommentje:
és hazugsággal megvádolni másik embert megint gonosz dolog ezért irtam hogy süt a rosszindulat, rombolod a másik embert ahogy csak tudod.
2022. szept. 30. 19:30
 59/84 anonim ***** válasza:
30%

"Egy betegség senki esetében sem lehet kifogás mert az ott van és azon nem nagyon tudsz változtatni"

De. Egy betegséget is lehet kifogásnak használni. Mert sokan sajnáltatják magukat egy betegség miatt és nem tesznek meg rengeteg mindent amit meg tudnának csak az erőfeszítésbe kerülne.

"főleg ha nem gyógyítható."

Ki beszélt itt gyógyításról vagy gyógyításról rajtad kívül?

Áruld már el pontosan mire is vagy képes? Tolószékes vagy az már kiderült és még?

Kezed mennyire funkciónál? Egyéb részek?

Mi pontosan a betegséged?

2022. szept. 30. 19:35
 60/84 anonim ***** válasza:
83%

"és hazugsággal megvádolni másik embert megint gonosz dolog ezért irtam hogy süt a rosszindulat, rombolod a másik embert ahogy csak tudod."

54. ben is azt írtam hogy a 3 közül legalább 1-et csinálsz. Tehát nem írtam hogy hazudsz. Ne magyarázz bele olyat amit nem írtam.

Várom a betegséged.

2022. szept. 30. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!