Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most így hogy már végidőkben...

Most így hogy már végidőkben vagyunk ki fog bejutni mennybe?

Figyelt kérdés

világ eseményei nagyon rossz felé haladnak

Tényleg csak az a 144 ezer elpecsételt fog bejutni a 9 milliárd emberből többi kint reked a tűznek tavában ahogy יהוה megjósolta?

2022. szept. 30. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
65%

Ha be szeretnél kerülni még nem késő tenni érte. Hagyjad ott a munkád és szenteld az életed minden percét a jó cselekedeteknek. Ajándékozd el minden földi javadat. Azokra nem lesz már többé szükséged.

Imádkozz és cselekedj jót minden ébren töltött percedben. Ne fecséreld itt az idődet.

2022. szept. 30. 16:27
 12/84 anonim ***** válasza:
88%
Nekem szükségem lenne pénzre. Sok pénzre. Örömmel venném és hálás lennék ha küldenél.
2022. szept. 30. 16:29
 13/84 A kérdező kommentje:

#11 szuleimnel lakok tehat nem tudok mindent elajandekozni.

Plusz beteg is vagyok ebol fakadoan munkam sincs meg felesegem se tehát elkoltozni se tudok

2022. szept. 30. 16:30
 14/84 A kérdező kommentje:
#12 ja csak trolkodsz akor nem szóltam
2022. szept. 30. 16:34
 15/84 anonim ***** válasza:
65%

Ha csak a kifogásokat keresed akkor nincs miről beszélni. Jó restek szerinted bekerülnek a 144000 közé?

Minek akarsz elköltözni? Szükséged van fedélre? Nincs. Vége lesz mindennek. Szüleidnek sincs szüksége a fedélre. Se laptopra. Tudod te mennyit lehet segíteni abból a pénzből amit ezekért kapsz?

Hány embert tudnátok elszállásolni szerinted abban a házban ahol laksz? Még egy kis szobában is jobb nyomorogni mint az utcán megfagyni vagy éhezni.

De te mit csinálsz? Itt írogatsz. Akkor minek ez a kérdés ha nem akarsz semmit sem tenni?

Tudod mi a válasz a kérdésre? Azok akik nem gyakorira írogatnak hanem mennek és tesznek is valamit.

2022. szept. 30. 16:35
 16/84 anonim ***** válasza:
88%
Jóravaló restek*
2022. szept. 30. 16:36
 17/84 A kérdező kommentje:

#15 Azt hittem a betegség fogalmát megértetted de ezek szerint nem. milyen laptop? mobilról irok.

Szuleimet nem befolyásolom ahogy te se a te szuleidet.

Te tettél valamit?

2022. szept. 30. 16:38
 18/84 A kérdező kommentje:

"Azok akik nem gyakorira írogatnak hanem mennek és tesznek is valamit."

Hajrá lehet menni lebénultan tolószékkel az utcára a koldusokat begyűjteni...

Isten nem ilyen barbár hogy beteg emberek felé vannak elvárásai vagy mennek pokolba. Isten elvileg szeret.

Ha meg nem szeret akkor mindenki a pokolba jut élete végén mert senki se lesz jo néki.

Tehát szerinted fogyatékosok akik a szájuk habjába fulladoznak mind kifogásokat keresnek miért nem gyogyitsak meg magukat??

2022. szept. 30. 16:43
 19/84 A kérdező kommentje:
Te hány hajlektalant fogadtál be eddig hogy igy jartatod a szádat?
2022. szept. 30. 16:47
 20/84 anonim ***** válasza:
74%

Igen, értettem hogy beteg vagy. Kifogásokat keresel.

Igen tettem. Lemondtam róla. Vannak dolgok amiket nem tudok megtenni saját gyengeségem miatt. De ezt az áldozatot elfogadom és boldogan vállalom azért amiért teszem. Én jelenleg megteszek mindent amit az önön vállalt korlátaimmal tudok még akkor is ha tudom így biztosan nem kerülök be.

Te azonban az írásod alapján vagy be akarsz kerülni csak várod a sült galambot.

A történelem során nem egy olyan ember volt aki az életét tette kockára azért hogy segítsen és nem állította meg nehézség sem betegség. Úgy mindezt hogy közben még a jövőjükre is gondolniuk kellett mert nekik még lehetett. Neked már nem kell a földi jövőd miatt sem aggódnod mert lassan lejár az idő.

2022. szept. 30. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!