Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik szerint Izrael léte csak...

Akik szerint Izrael léte csak politikai képződmény és Isten keze nincs a dologban azok mit szólnak ehhez?

Figyelt kérdés

[link]

(A szentély lerombolása óta nem tudnak arról, hogy lett volna vörös üsző.)

2022. szept. 26. 22:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

@10

Szerintem olyan keresztény vagy aki csak elfogad vallásos hamis tanokat de te magad sose tanulmányozod ezeket a kérdéseket.

Jóel 3:1 Mert íme, azokon a napokon és abban az időben, amikor meghozom Júda és Jeruzsálem fogságát:

Jóel 3:2 Egybegyűjtöm akkor mind a pogányokat, és levezetem őket a Josafát völgyébe, és perbe szállok ott velük, az én népemért és örökségemért, az Izraelért, amelyet szétszórtak a pogányok közé, és megosztoztak az én földemen;

Jóel 3:3 Népemre pedig sorsot vetettek; a fiút szajháért adták oda, a leányt pedig borért cserélték el, hogy ihassanak.

Babiloni összegyüjtés után mikor gyüjtötte egybe Isten a pogányokat és mikor itélkezett minden pogány nép fölött Izraelért?

És ez a prófécia csak egy a több tucat közül...

2022. okt. 20. 14:54
 12/12 Drakula ***** válasza:
Eltelt egy hónap...
2022. okt. 20. 15:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!