Karizmatikus/szabad keresztények! Istennek gyógyító ereje van. De attól szerintetek még van szükség orvosokra?
A Hitgyüli mióta hiteles forrás?
Megjegyzem engem nem érdekel az egy két csodás gyógyulás. Nap mint nap látom az embereket szenvedni, látom a testi és lelki fájdalmaikat. Jézus meggyógyított egyet? És kit érdekel amikor 10000 továbbra is szenved. Ráadásul sokszor gyerekek élnek a földi pokolban... Szóval részemről a keresztények, zsidók, muszlimok szadista nárcisztikus Istene bekaphatja!
20
"Én örökké szeretnék élni."
Nem az örök életről volt szó, hanem hogy meddig tart a földi szenvedés. Erre mondtam, hogy már 2000 éve mondogatjátok: mindjárt vége, mindjárt vége...
21
Ha írok egy történetett hogy a sátán több 1000 embert gyógyított meg majd feltöltöm az internetre akkor azt is elhiszed?
Tudod hazudni lehet. Főleg ha az ember luxusnyaralót akar fenn tartani magának.
Igen, szükség van orvosokra is vannak olyan esetek amikor Isten együtt működik az orvosokkal, és a gyógyszer bevétele is hasznos lehet.
Ha a hitből való csodagyógyulás nem működik nem Istennél van a probléma....
26 os vagyok de nem fogok veled vitázni, NO NEM AZÉRT MERTT igazAd van,.... hanem mert bőven van elég olyan orvos aki viszont meg úgy érzi , hogy rajta keresztül múködik a teremtő , PL Csókay András. Mielőtt okoskodsz nyitott gerinces vizfejes vagyok, ha orvos vagy tudod mijaz. mégis elfogadom a sorsot és nem gondolom Istenről amit te.
ÉS MÉGEGYSZER NEM FOGOK MENNI ÉS értelmetlen provokációra ráülni,
22., 27. Kedves doktorúr/doktornő! Ön hányszor kérte Istent, hogy gyógyítsa meg azokat az embereket, akik szenvednek? Vagy hányszor hívott lelkészt, hívő embert, hogy imádkozzon a gyógyulásáért?
Tegyük fel, én most rosszul vagyok. A szemét orvosok, hát miért nem segítenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!