Igaz lehet ez a sátánról?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a zsidók szerint vagy legalábbis a main stream szerint a sátán igazából egy jó angyal aki Istennek dolgozik és csak tesztel, és nincsenek bukott angyalok sem démonok csak jók...szerintetek ez mennyire helyt álló? Mert a kereszténység is a zsidóból alakult ki szóval nekünk nem ezt kéne hinni? Mert a zsidó vallás volt régebben2022. szept. 17. 13:55
11/17 anonim válasza:
8
Fontos lenne, hogy bibliaidézetekkel alátámasztott gondolatokat ossz meg!
12/17 Drakula válasza:
Miért lettem le pontozva?
A zsidok szerint a sátán mint entitás tényleg nem létezik.
13/17 anonim válasza:
Amit hiszek és amiről bizonyságom van, arról írok! Következő kérdés...
14/17 anonim válasza:
#9#: "Csak kíváncsiságból kérdezem, te ezeket tényleg elhiszed? Így, szó szerint?"
Nem csak el hiszem, hanem tudom is. Persze csak röviden és tömören írtam erről, amit be tud fogadni az emberi értelem. Mesének tűnik, pedig nem az. Olyan mint az óriások, szálas emberek létezése. Igaz vagy mese?
16/17 anonim válasza:
A Bibliában sok minden nincs benne. A dínókról sem igen olvashatsz. A baktériumokról sem igen olvashatsz. A sugárzásokról, ultrahangról sem olvashatsz. stb. Még arról sem olvashatsz, hogy mennyi idő telt el Ádám teremtése és Éva teremtése között, valamint Éva megteremtése és a bűnbeesés között. Igazam van? Ugye hogy így van? Vajon hogy lehet alátámasztani Biliai igékkel olyan dolgokat ami nem iratott le, de ma már tudományosan bebizonyított tény. Ez olyan mint a teremtés időszaka. Vannak bigott vaskalaposak, akik váltig állítják, hogy a teremtés napjait napi 24 órában kell értelmezni. A tudomány bebizonyította és a logikus értelemszerű következtetés is (Biblia) alapján, hogy ez nem igaz. Sokkal inkább teremtési ciklusokról, időszakokról, több ezer évekről van szó. Ha számba vesszük azt az időszakot, amikor Isten megteremtette Ádámot aztán Évát aztán a bűnbeesés és a Paradicsomból való kiűzetés, rögtön láthatjuk, hogy ez az időszak semmiképpen sem fér bele egy 24 órás ciklusba. Itt sokkal több időről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!