Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az Iszlámban ki láthatja a...

Az Iszlámban ki láthatja a feleségemet?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy anélkül hogy el lenne takarva a teste.

2022. szept. 11. 16:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#5 olyan nincs, hogy a férj megengedi vagy nem, mert ez nem a férje döntése, hogy a hölgy hogyan öltözködik, kinek mutatja meg magát. Ha nem tetszik a férfinak a hölgy életmódja, akkor nem kell összeházasodni.
2022. szept. 11. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha csinos, akkor én! :-)))
2022. szept. 11. 22:45
 13/21 anonim ***** válasza:
(Csak vicc volt, szívedre ne vedd!)
2022. szept. 11. 22:45
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell mutogatni, de például mi a helyzet egy kabin nélküli uszodai öltözőben, zuhanyzóban. Jó eséllyel még egy hétköznapi öltözőben sem mellkastól, térdig fedve látnak amikor öltözöm.
2022. szept. 12. 01:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Minden nő, és azok a férfiak, akik nem vehetik feleségül. Tehát: apja, fiútestvérei, fiai, nagybátyja és az apósa. A sógora és a férfi unokatestvére viszont nem. És igen, a serdülőkor előtti kisfiúk.

Ezzel kapcsolatban volt egy érdekes élményem Angliában. A szomszédom és egyben jó barátnőm egy vallásos muzulmán nő volt, az akkor 6-7 éves fiaink sokat játszottak együtt. Az én fiam előtt nem takarta magát otthon. Viszont amikor a kicsit nagyobb (12-13 éves) házbeli angol fiúk is átmentek hozzájuk, láthatóan zavarban volt már.

2022. szept. 12. 11:59
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
#14 akkor a hölgy nem megy oda. Én sem megyek olyan helyre, ahol meztelenül mutogatom magam másoknak, vallástol függetlenül, nekem ez nem fér bele.
2022. szept. 12. 13:27
 17/21 anonim ***** válasza:
58%

14-es!

A vallásos muszlim nők nem járnak koedukált uszodába.

2022. szept. 12. 13:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, azért ez is irányzattól függ. A romániai őshonos muszlimok (törökök, tatárok) nem csinálnak ebből akkora ügyet, simán fürdenek a tengerben. Esetleg egy kicsit zártabb, egyrészes fürdőruhákat választanak.
2022. szept. 12. 13:57
 19/21 anonim ***** válasza:
17: Senki nem beszélt koedukált uszodáról. A kérdés az volt egy női öltözőben, zuhanyzóban a felsoroltakan kívüliek is láthatják?
2022. szept. 12. 16:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ott valami félrecsúszott a szocializációban ha a "mutogatom magam" és az átöltözöm között nem érzékeli valaki a különbséget.
2022. szept. 12. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!