Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A modern Izrael Állam létrejöt...

A modern Izrael Állam létrejötte utalhat arra, hogy közeleg Krisztus második eljövetele?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom van egy olyan prófécia, jövendölés, hogy Isten összegyűjti a választott népet, és visszaadja Izráél fiainak azt a földet, amit megígért, Jézus Krisztus második eljövetele előtt.

2022. szept. 10. 21:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem én nem tudom értelmezni a Bibliát de köszi hogy segítesz megvilágosodni....
2022. szept. 12. 21:35
 22/25 anonim ***** válasza:
Megvilágosodás a buddhizmusban van inkább, abban bocsi, de nem tudok segíteni. Egyébként szívesen, hogy segítettem értelmezni. Gondolom már rájöttél, hogy a mennyei Jeruzsálemnek semmi köze Izrael fővárosához.
2022. szept. 12. 22:45
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Máté 16:1 És hozzá menvén a farizeusok és szadduceusok, kísértvén, kérék őt, hogy mutasson nekik mennyei jelt.

Máté 16:2 Ő pedig felelvén, monda nekik: Mikor esteledik, azt mondjátok: Szép idő lesz; mert veres az ég.

Máté 16:3 Reggel pedig: Ma zivatar lesz; mert az ég borús és veres. Képmutatók, az ég ábrázatját meg tudjátok ítélni, az idők jeleit pedig nem tudjátok?

Csak annyi, hogy Izrael fővárosa a jövőben átalakuláson fog átmenni és hogy ez az átalakulás végbe mehessen szükséges hozzá egy földi Jeruzsálem valamint a többi próféciák beteljesüléséhez kellenek a Messiás felismerő megtért zsidók is.

2022. szept. 12. 23:19
 24/25 anonim ***** válasza:
51%

Amikor Jézus látható módon visszajön melyik városban fog érkezni?

Az 1000 éves királyság hol valósul meg a mennyei Jeruzsálemben vagy a földi Jeruzsálemben?

2022. szept. 13. 08:45
 25/25 anonim ***** válasza:
Én a Biblia alapján úgy tudom, hogy Jézus megdicsőülése óta elfoglalta a királyi trónust és uralkodik az Atya jobbján. Szerinted nem uralkodik, hanem csak a jövőben fog?
2022. szept. 13. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!