Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ránéztek egy kígyora mi jut...

Ránéztek egy kígyora mi jut az eszetekbe rola?Nekem a tudás fája,a sátán,talán még a gyogyszer

Figyelt kérdés

2022. aug. 26. 17:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
nekem paranoid skizofréniám van és olyan mintha állandoan velem lenne egy kígyo és néha elkezd kínozgatni de szo szerint olyan gondolatokat rak belém h ő már elpusztított egy kiskutyának a lelkét meg ilyenek meg azt mondja nekem h pedofil gyilkos vagyok meg hasonlo estig tudnám sorolni h milyen kínzásokat csinál néha velem.Tudom h a tudomány megprobálja ezzel meg azzal magyarázni de valami nem oké körulottem
2022. aug. 26. 17:49
 2/11 A kérdező kommentje:
ne ugy képzeljétek el h egy idegen hang megszolal a sajáét fejembe hanem a sajátom ez a szörnyű
2022. aug. 26. 17:49
 3/11 A kérdező kommentje:
például olyanokat csinál h meglátok egy jo csajt és azonnal beleakar másznia puncijába és sokszor még érzek is ilyen fnom punci szagot az agyam hogyan generálna ilyen szagokat ja szzerintem ha az agyal történik valami akkor a hűllők lecsapnak rá és használják és kialakula skizofrénia
2022. aug. 26. 17:51
 4/11 A kérdező kommentje:
vagy valami hasonlo
2022. aug. 26. 17:52
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Ne trollkodj könyörgöm!
2022. aug. 26. 17:54
 6/11 LeonScottKennedy ***** válasza:
90%

"például olyanokat csinál h meglátok egy jo csajt és azonnal beleakar másznia puncijába"

Ez minden serdülőre és tinire igaz.

2022. aug. 26. 18:04
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a Kisherceg c. könyv illusztrációi, de nem vagyunk egyformák.
2022. aug. 26. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

"Ránéztek egy kígyora mi jut az eszetekbe rola?"

Nagyjábból hogy:

"Ba******* meg akar harapni!!!! FUTÁÁÁÁSSSSS!!!!" vagy " MEG FOGUNK HALNIII"

meg hasonlók.

2022. aug. 26. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:

3

A saját szervét van aki pitonnak,kobrának hívja. Van aki kígyónak.Akad olyan is aki egyszerűen csak faroknak nevezi.

2022. aug. 27. 03:36
 10/11 anonim ***** válasza:
az anakondáról a farkam - hogy milyen pikkelyes, nyálkás és öltögeti a kétágú nyelvét
2022. aug. 30. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!