Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi merre vagytok,...

Jehova tanúi merre vagytok, hol lehet veletek ismerkedni, esetleg csatlakozni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
KZitus liked this post.
2022. aug. 25. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Én inkább kocsmába járnék.
2022. aug. 25. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Előbb-utóbb úgyis zaklatni kezdenek, csak várj. Szerintem nincs olyan ember Magyarországon, akit legalább egyszer meg ne környékeztek volna.
2022. aug. 26. 07:47
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Engem tanúk között neveltek, de otthagytam.

A covid miatt még nincsenek "engedve", hogy házakba csengessenek, viszont most újra elkezdtek állványozni a forgalmasabb tereken. Ott nyugodtan szóba lehet velük elegyedni.

Talán még könnyebb út, ha a jw.org honlapon megnézed, hol van a hozzád legközelebbi királyságterem. Ez asszem valahogy úgy működik, hogy beírod a címedet és kidobja a közeledben lévőket. És valószínűleg ott kiírja, hogy mikor vannak összejövetelek, ezek általában vagy vasárnap délelőtt vagy délután szoktak lenni, plusz egy hétközben, de kezdőként inkább a vasárnapira érdemes menni.

Nyugodtan oda lehet menni, észre fogják venni, hogy új vagy, és szólni fognak hozzád. Ha nem, akkor te bárkihez odamehetsz, hogy "Hé, én új vagyok, segítsetek." Nagyon lelkesek és segítőkészek lesznek.

Menj oda kb. 15-20 perccel a kezdés előtt, mert akkor már megy a szociális élet, tehát lehet beszélgetni.

Ha nem írja, hogy mikor van összejövetel, akkor lehet, hogy a jw.org-on valami email címen kell érdeklődni.

Amúgy miért akarsz tanú lenni? Tényleg ennyire szimpi neked ez a hitvilág?

2022. aug. 26. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Csessze meg a jehova

nem megyünk mi sehova

2022. aug. 29. 22:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fogadok hogy a kérdező kapott privát levelet!
2022. szept. 2. 23:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező ha el akarod båszni az életed és meg akarod gyűlöltetni magad egész Magyarországgal egy kártékony szekta kedvéért akkor keresd fel őket
2022. okt. 22. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
Jehova? Sehova.
2022. nov. 9. 10:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!