Van itt hìvő keresztény/pap/apáca/teológus aki válaszolna pár kérdésemre?
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 01:34
1/7 anonim válasza:
A modern technikai civilizációnkban lehetetlen hogy egy természettudományos alapműveltségű ember bármilyen szinten higgyen a vallások abszurditásaiban - tehát kérdésedre az egyértelmű válasz:
Itt a "Természettudományok" rovatban nincs senki a kritériumaid szerint, aki válaszolna pár kérdésedre!
2/7 anonim válasza:
Hívő keresztény vagyok, kérdéseidet várom.
3/7 szp72 válasza:
Én a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi karának nappali tagozatának teológusi szakán végeztem. Tehát legalábbis papírom van róla, hogy teológus vagyok.
4/7 anonim válasza:
Kérdés, melyik hitnézet szerint vársz választ?
5/7 anonim válasza:
#4 ha papokat és apacakat említett elég egyértelmű 🙃
6/7 anonim válasza:
Karizmatikus vagyok, szívesen válaszolok, amire tudok.
7/7 anonim válasza:
Felhívom az 1-es választ lepontozók szíves figyelmét arra a tényre, hogy az azon értelemben íródott, hogy a szabálytalan típusú kérdést a "természettudományok" rovatba írta ki a kérdező. Nyugodtan törlésre is kerülhetett volna mint provokáló trollkodás.
Az adminok ugyan áthelyezték a kérdést a megfelelő rovatba, de az okafogyott választ nem távolították el pontlevonás nélkül és/vagy a szükséges kommentárral sem látták el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!