Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért vonzódom a különböző...

Miért vonzódom a különböző élethelyzetekhez? Részletek lenn.

Figyelt kérdés

Nem is tudom hova kellene írni, lehet hogy inkább a megőrültem témakörbe :D

a lényeg: Sokszor elmerengek azon hogy milyen lehet egy bizonyos életkörülmény, de olyan szinten hogy már vágyom utána. például milyen lehet katonaként a fronton harcolni több éven át, vagy milyen lehet nőnek lenni akit elrabolnak és eladnak, vagy milyen lehet az az érzés mikor tudom hogy megfogok vakulni és ezzel a tudattal élni, vagy milyen lehet 10éves kisgyerekként elveszíteni az egész családot, vagy milyen lenne hajléktalanként érni, vagy harcolni a daganatom ellen.

persze józan ésszel ezeket nem akarom átélni, soha.

De komolyan néha az az érzésem támad hogy miért pont ők azok akik ilyen helyzetben vannak és miért nem én? Annyira beleélem magam, átérzem az ilyen helyzeteket hogy 1000%ig biztos vagyok benne hogy ezeket ki fogom 'próbálni'. pedig nem akarom. de valahol mégis.. hiányzik hogy az érzés az életemből amiket ők abban a helyzetben éreznek.

meghülyültem?

2010. szept. 24. 01:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Egyszerűen csak jó a fantáziád és ezzel szórakoztatod magadat.
2010. szept. 24. 02:00
 2/4 anonim ***** válasza:
keress fel egy pszichológust. teljesen beteges a pszichéd.
2010. szept. 24. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
A fantáziád megvan, szerintem próbálkozz meg az írással. Egyelőre amatőr szinten, hogy lásd, fel tudsz-e egyáltalán építeni egy kerek történetet, aztán ha jól megy... Na, ezt is a fantáziádra bízom :D
2010. szept. 25. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Én viszont pontosan tudom, h ez melyik kategóriába tartozik: Egészség > Mentális egészség.....mondjuk, h a vallás kat. hogy jutott eszedbe, azt tényleg nem tudom, de mind1......lehet, h nagyon élénk a fantáziád stb., de sztem így, ahogy leírod ez azért kicsit morbid, tehát vmi nem stimmelhet...
2010. okt. 7. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!