A keresztények mit gondolnak a spirituális sátánizmusról? (Az alábbi oldalakon bemutatott "vallásokról": Joy of Satan, Spirits of Eridu, Hellvegen
Elvileg tényleg működnek ezek a erőmeditációk és démon idézések.
Sátán lenne az igazi/eredeti teremtőnk?
Ez a fajta nem de direkt ezért linkeltem azt a rövid bemutatót, hogy ne keverjétek össze.
Mivel a kereszténység = spiritualizmus, így mint minden egyéb vallásról. Egy út, hogy megtaláld magadat. A sátánizmus pedig uge egyén centrikus. Szóval a spirituális sátánizmus egy nagyon nagyon jó út, bár ezen a bolygón keveseknek ajánlanám, mert ez a bolygó nagyob maskulin és egyén centrikus, de sok elnyomottnak nagyon hasznos a sátánizmus, így a spirituális sátánizmus is, az ezen réteg keveseinek, akik egyben az isteni gyönyört, világot is be akarják fogadni.
Isten velünk!
Keresztény vagyok, és ez amit te kérdezel a teljes ellenségeskedés Istennel.
A Sátán ellensége Istennek, és utálja az embereket, meg akarja őket ölni, meg mindenféle módon ártani akar neki, fel akarja lazítani Isten ellen, hogy az emberek is a kárhozatba kerüljenek.
Sajnos én is foglalkoztam spirituális dolgokkal, meg meditációval és eléggé megégettem magam, sátánizmussal nem foglalkoztam inkább kerültem, de mint kiderült, ezek a spirituális irányzatok, keleti vallások stb. ezeket valójában mind a gonosz szellemiségek, a Sátán irányítja.
Isten számtalanszor kinyilvánította hogy a Sátán az ellensége, mert ember gyilkos.
Az ilyen meditációt, szellemidézéseket, joslasokat, számmisztikát már Mózes idejében is kijelentette Isten hogy utálja, és súlyos bűnök a a szemében.
Csak egy nagyon jó tanács:
hagyj fel ezekkel fordulj el a Sátántól, mert el akar pusztítani téged is, most még nem látod, de hidd el elég ravasz ahhoz hogy el hitesse veled hogy jó úton jársz...
És még egy nagyon nagyon jó tanács: fordulj oda Istenhez, mert ő alkotott és ő akar megmenti a halálba vivő utakról. Most még nem látod de valójában, csak Isten képes minket a jó úton vezetni az örök életre, ehhez kell a bizalom és a hit.
19 Tanúul hívom ma ellenetek az eget és a földet, hogy előtökbe adtam az életet és a halált, az áldást és az átkot. Válaszd hát az életet, hogy élhess te és utódaid is!
17 De ha elfordul a szíved, és nem engedelmeskedsz, hanem eltántorodsz, más istenek előtt borulsz le, és azokat tiszteled, 18 kijelentem nektek már most, hogy menthetetlenül elvesztek...
Csak egy nagyon jó tanács:
#13-14
"A Sátán ellensége Istennek, és utálja az embereket, meg akarja őket ölni, meg mindenféle módon ártani akar neki, fel akarja lazítani Isten ellen, hogy az emberek is a kárhozatba kerüljenek."
Ezek szerint nem olvastad el amit linkeltem pedig fontos lett volna, hogy megértsd amiről beszélek.
"Sajnos én is foglalkoztam spirituális dolgokkal, meg meditációval és eléggé megégettem magam"
Ezt, hogy kell elképzelni? Csak így vakon ilyet mondani bárki tud.
"hagyj fel ezekkel fordulj el a Sátántól, mert el akar pusztítani téged is, most még nem látod, de hidd el elég ravasz ahhoz hogy el hitesse veled hogy jó úton jársz..."
Mi van akkor ha a Sátán olyan ravasz, hogy a bibliai Istennek adja ki magát és így akar Téged elpusztítani? Én speciál nem gondolom így de ezen logika mentén ez is feltételezhető.
Én a válaszokban mindent világosan leírtam, nincs mit hozzáfűzni, csak megerősíteni tudom:
5 Mózes 30:19
Tanúul hívom ma ellenetek az eget és a földet, hogy előtökbe adtam az életet és a halált, az áldást és az átkot. Válaszd hát az életet, hogy élhess te és utódaid is!
Sátán szó a Bibliából ered, tehát értelmetlen a kereszténységtől elvonatkoztatott sátánizmusról beszélni.
Persze más mitológiákban is vannak sötét istenségek, pl. Káli.
Okkultizmus, mágia útján valóban felveheted a kapcsolatot természetfeletti lényekkel. De ezek nincsenek "minőségbiztosítva" úgymond. Nem tudod, mibe nyúlsz bele, az okkultizmussal. Nem a szabadság útjára lépsz, mivel ezen magasabb szellemiségeket kell szolgálnod.
A kereszténység ezzel szemben ártalmatlan, nincs benne mágia, okkultizmus, mégis ad természetfeletti kapcsolatot a Jézus által hirdetett Atyával, egyszerű ima útján.
Transformation of a new age medium
https://www.youtube.com/watch?v=dlqZBkY9Pk8
The beautiful side of Evil
"Sátán szó a Bibliából ered, tehát értelmetlen a kereszténységtől elvonatkoztatott sátánizmusról beszélni."
És a judaizmussal mi van?
Sátán és Isten a világ két pólusát szimbolizálja. Ők a sötétség és fény. Az egyik nélkül nem létezhetne a másik. Sötétség nélkül nincs fény, lent nélkül nincs fent, kint nélkül nincs bent, nő nélkül nincs férfi, tojás nélkül nincs tyúk…és így tovább.
Na most a Spiri Sátánkák csak az egyik pólussal azonosítják magukat, a másikat pedig megtagadják, ellenségüknek tekintik és minden nap azon meditálnak, hogy elpusztítsák. Egyáltalán nem olyan különlegesek, mint amilyennek hiszik magukat. Ugyanazok a szektás agymenések folynak itt is mint akárhol másol, max egy kicsit hangosabban zsidóznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!