Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Imádkoztam egy dologért ami...

Imádkoztam egy dologért ami nem teljesült. Rosszul imádkoztam?

Figyelt kérdés
Elfogadom az Úr akaratát, legyen akármi is az. De nagyon szomorú vagyok, hogy az Úr nem hallgatta meg az imáimat. Esetleg rosszul imádkoztam? Hogy tudnék jól imádkozni úgy, hogy az Úr halgassa meg az imáimat?
2022. aug. 1. 16:39
1 2 3
 21/21 Shaddark ***** válasza:

"Ez szembe megy a szabad akarattal."

Mondjuk ebben nem látok logikai ellentmondást.

Az itteni vallások nagyja arról szól hogy ne legyen, majd a papok megmondják mi merre a (birka)nyájnak. Úgy is hívják őket, nem véletlenül :) Persze vannak kivételek, evangélikusok, buddhisták ...

De amúgy persze, alapvetéseiben hibás az elvárása, de én nem ítélem el hogy félre gondolta, hisz pont ezt tanítják neki.

A szekták tovább is vitték ezt, ott pl. a vezető választ nőt az úriembereknek, kinek kinek érdemei szerint.

A hagyományos vallások pedig átmenet a normális élethez való hozzá állás és a szekták között. Könnyű lehet eltévedni valószínűleg, ha valaki imádkozik és könyörög a hatalmasabbnak a helyett, hogy magában hisz és magát fejleszti hogy elérje az életben a céljait.

2022. aug. 4. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!