Gondolom ez az újabb "varázsige" a liberális média tollából, most ezt kell majd emlegetni minden kis önállótlan agymosott izének, aki korszerűnek és haladárnak akar tűnni. Eddig az inkvizíción sápitozás, a pedofilpapozás volt a téma, most ezzel is kiegészül? Jajjmár, komolyan...
Van egy jó rádióadás, érdemes meghallgatni:
[link] Pedofil papok - romlott Egyház és degenerált gyakorlat?
Az utóbbi időben a liberális média a pedofília vádját vette elő bűvös kalapjából, hogy az Egyházat lejárassa - e vádaskodás pedig még a Szentatyáig is elért. A mai adásban a vádakra reagáltunk, de szóba került többek közt a pápaság intézménye, a pápák és papok erkölcsiségének kérdése, és kitértünk a cölibátus valamint a házasság előtti tisztaság témakörére is.
Kedves 18:30-as
Értem én, hogy meg kell védeni a saját egyházát, de én most nem a rádió vagy a teológiai könyvek egy szemelvényére vagyok kíváncsi, hanem a SZEMÉLYES VÉLEMÉNYÉRE.
A pedofíliát ne is említse mert attól minden jó érzésű embernek a gyomra felfordul, mellékesen a pedofília tényét még a pápa sem kérdőjelezi meg - akkor ön miért is tesz?
18: 30-asnak: ameddig az egyház nem tesz semmit azért, hogy eltávolítsa köreiből a pedofilokat és hasonlókat, addig ne csodálkozzon azon, hogy az emberek elfordulnak az egyháztól. Egyébként fárasztó már a propagandaszöveg.
A bankbotrányról pedig csak annyit, hogy legalább kiderült. Retprziója nem valószínű, hogy lesz.
Valóban nem értettelek meg!
Most sem értelek!!!!
Mi számodra a "hecckampány"?
A piszkos, időnként véres pénz tisztára mosása?
A kisgyermekekkel való fajtalankodás?
Melyik neked a "hecc" ezekből?
Valahol olvastam olyat, hogy mi köze az igazságnak a hamissághoz?
Akkor, mi köze is van?
Itt egy remek videó a témában:
https://www.youtube.com/watch?v=q-udN1fD4qE&ab_channel=P%C3%..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!