Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt papok, akik valláso...

Vannak itt papok, akik vallásos kérdésekre szoktak válaszolni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 23:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
60%

Ha szó szerint idézel valakitől, akkor szerintem illik megjelölni az eredeti szerzőt itt az oldalon is.

2022. júl. 26. 00:14
 22/34 anonim ***** válasza:
61%

Az idézet megjelölése mindig kötelező.

Vagy idézőjellel, vagy pedig leírod, hogy ez egy idézet.

Azért is fontos, mert erkölcsileg sem elfogadható, ha azt hiszik róla, hogy ez a saját véleményed.

2022. júl. 26. 00:33
 23/34 anonim ***** válasza:
42%

Péter, ráadásul az interneten a LEGGYORSABB megtalálni az eredetit, elég beírni a keresőbe egy bekezdést.

Amit itt csináltál

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

nemcsak hogy a Wikipediából másoltad be a bekezdéseket,

[link]

de még elé is írtad, hogy

"Kicsit pontosítanám az első hozzászólást".

A gyakori szabályzatában is benne van, hogy ne másolj még idézőjellel sem ilyen esetekben, hanem add meg a linket.

Azért irom ezt ilyen erélyesen, mert nem először szólunk neked ezzel kapcsolatban. Csak én legalább két ilyen esetre emlékszem.

2022. júl. 26. 01:06
 24/34 anonim ***** válasza:
15%

#23 most őszintén, neked az a perverziód, hogy Péter hozzászólásait ellenőrizgeted, hogy mit honnan másolgat be? Szerintem ez már beteges! 😂😂😂😂😂

Na meg ez a királyi többes? Mi vagytok ti ellenőrző bizottság??? 😭😭😭😭

2022. júl. 26. 08:03
 25/34 anonim ***** válasza:
33%
Téged miért zavar, ha valaki normális akar lenni?
2022. júl. 26. 08:08
 26/34 anonim ***** válasza:
25%

24

most is legalább hárman mondjuk ugyanazt

2022. júl. 26. 08:27
 27/34 anonim ***** válasza:
Tudom itt a gyk-n az a színvonal hogy itt mindenki szűz szingli, szakmája nincs életképtelen, de a valóság az, hogy mindenféle ember használja ezt az oldalt.
2022. júl. 26. 13:09
 28/34 anonim ***** válasza:

"Azert vannak koztuk igazi kerdesek is. A paphoz, lelkeszhez irott kerdesekkel az a baj, hogy nem irhat, mondhat mast, mint ami az egyhaz hivatalos allaspontja, es sokszor az ember tobbet tanul egy hitet gyakorlo laikustol, az o elmenyeibol, mint pl. a quora (?) magyar oldalain mereven valaszolo papoktol. Nyilvan a kerdes termeszetetol is fugg."

#12-13 vagyok.

Áááh, dehogy. A pap, lelkész is ember, neki is van véleménye. Én az elmúlt időszakban éppen azt csináltam, hogy különböző felekezeteket látogattam meg, hogy valós tapasztalatom legyen róluk, lássam az embereket is, ne csak a dogmákat, meg hitvallásokat bújjam. Élőben nézzek és hallgassak végig istentiszteleteket stb. Bárhova mentem, mindenhol normális emberek voltak eddig, akik a maguk módján próbálnak istenfélő és keresztényi módon élni. A kérdésekről meg sokszor inkább a saját véleményüket mondták, mint a papíron lévőt.

A katolikusok talán merevek, de még ott se mindenki.

Szerintem sokkal hasznosabb valódi emberekkel beszélgetni, mint itt a vallásukat nem is gyakorló, ahhoz egyáltalán nem is értő emberekkel. (Tisztelet a kivételnek.) Szerintem ez eleve segít abba, hogy ne legyünk annyira ítélkezőek a más vallásúakkal vagy más felekezethez tartozókkal, hiszen látjuk, hogy ők is hús-vér emberek, mint mi.

2022. júl. 26. 21:07
 29/34 anonim ***** válasza:

Ez így teljesen korrekt.

Csak nehogy aztán 1-2 ember alapján ítélj meg egy vallást.

2022. júl. 26. 21:12
 30/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom, viszont élőbe ismerek 1-2 papot, lelkészt akinek a véleményére nem adnék.
2022. júl. 26. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!