Izmael az arabok őse?
“ Ha valaki ilyet tett az ellentétes az iszlámmal. A kereszténységben viszont a vallás része a szentnek nevezett halott emberek imádata, a Mária kultusz ami a pogány anyaistennő kultusz átvétele, de már Jézus imádata is akkora bálványimádás mint a ház.”
A szenteket tisztelik a keresztények, nem imádják, ahogy Máriát is. Mint ahogy a muzulmán vallás is tiszteli a prófétákat.
“ Hol mond Jézus olyat hogy Isten vagyok imádjatok? Sehol. A Tízparancsolat viszont úgy kezdődik ne imádj semmit ami a földön jár, ti viszont a földön járó Jézust imádjátok ami bálványimádás.”
János 10:30
>>Én és az Atya egy vagyunk.<<
Remélem, tudtam segíteni!
"A szenteket tisztelik a keresztények, nem imádják, ahogy Máriát is. Mint ahogy a muzulmán vallás is tiszteli a prófétákat."
De imádják.A hozzájuk szóló imák szövegéből ez egyértelműen kiderül.
">>Én és az Atya egy vagyunk.<
Remélem, tudtam segíteni!"
NEm megy a magyar nyelv értő olvasása? Azt kérdeztem hol mond Jézus olyat hogy Isten vagyok imádjatok a Bibliában? Ebben a versben nem mond ilyet. Egyébként azt is mondta Jézus hogy a tanítványaival is egyek. Akkor a tanítványai is istenek?
Ezek szerint hiába is próbálom megértetni.
Nem hiszem, hogy az bárhová is vezetne, ha más vallását gyalázod, és arról valótlant állítasz.
A vallások talán mind az igazságot keresik, hiszel vagy nem, a te dolgod, de mást ne bánts a hitében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!