Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért zavar pár embert ha az...

Miért zavar pár embert ha az arany kereszt nyakláncomat hordom?

Figyelt kérdés
Kaptam pár gúnyos beszólást az utóbbi időben, meg hogy nem illik ilyet hordani(?)

2022. júl. 18. 15:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
#10 Isten fiát, aki egyben a második Isteni személy és nem csupán ember, hanem Istenember. De egyébként igazad van, baromság amit írt. Azért jött le a földre hogy megöljék a kereszten és ez által megváltson.
2022. júl. 18. 22:50
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ, hogy mennyire harsány. Ha valaki ujjnyi vastag fuxon hord egy akkora keresztet, mint a tenyerem, az eléggé tolakodó. De ha egy vékony nyakláncon hord valaki egy pici keresztet, akkor azért beszólni oltári nagy bunkóság.
2022. júl. 18. 23:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem óriási, ízléstelen, giccses, mert az keresztény szemmel is kissé visszás.

Egyébként én azt vettem észre, hogy politikai színezetet kapott már a kereszt viselése is. Egy ismerősöm felháborodva fejtette ki, hogy az ápolónő vagy orvos (már nem emlékszem), aki megvizsgálta, keresztet hordott a nyakában, tehát "biztosan egy fideszes hülye". Én meg csak néztem erre...

Primitívek mindenhol vannak, szerintem ne függj az ilyen véleménytől.

"Nem tudom, szerintem elég ciki a kereszt, arra szögelték fel istenetek."

Hát igen, "a zsidóknak botrány, a pogányoknak pedig oktalanság"...

2022. júl. 19. 08:30
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Ha jól tudom a kereszénynek számos ágazata van és nem a tiéd az egyetlen verzió.

2022. júl. 19. 12:49
 15/18 anonim ***** válasza:
34%

10es vagyok, biztosan vannak más verziók, bár az szánalmas, hogy csak lepontozást kaptam, remélem boldogságot okozott legalább nekik...

Istenemberként láttam még leírva, de konkrétan Istennek, nem..

2022. júl. 19. 13:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én meg száz különböző féle képpen láttam leírva.

Akkor melyik az igaz?

Mert az sem mindegy, hogy Jétus igazából istennek csak egy része, szóval technikailag a gyereke, vagy nincs szentháromság és ő maga az.

2022. júl. 19. 14:10
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 van tested és van lelked. Ha oda rakom eléd külön a materiális tested és a lelkedet, személyiségedet, mindkettőre azt mondod hogy te vagy. Mégis igazán a kettő együtt tekinthető egy személynek. Tehát én nem tartom borzasztónak, ha azt mondjuk,hogy Isten, csak tudjuk azért ezeket.
2022. júl. 19. 15:27
 18/18 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nincs lelkem és amit te léleknek nevezel az teljesen fizikai dolog.

Szóval ne tételezd fel előre, hogy miben hiszek.

Ezt jó lenne, ha tudnád.

2022. júl. 19. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!