Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért zavar pár embert ha az...

Miért zavar pár embert ha az arany kereszt nyakláncomat hordom?

Figyelt kérdés
Kaptam pár gúnyos beszólást az utóbbi időben, meg hogy nem illik ilyet hordani(?)

2022. júl. 18. 15:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Mert ők a sántánt szolgálják, hát nyilván zavaró számukra az ellenségük szimbóluma.
2022. júl. 18. 15:27
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar. Miért kell mindenkinek a véleményére adni?
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért foglalkozol másokkal?

Én ásvány keresztet viselek, viaszos szálon, eddig sem érdekelt senkit, ez után sem fog, pedig évek óta viselem (na jó, azóta az ásvány cserélődött, mert egy leesett és eltörött, egyből meg kijött a szerelőpálca, amivel rögzítve volt a medál alapra.). Szerintem ez után sem fog több embert érdekelni, mondjuk tőlem azt mondanak, amit akarnak :)

4/18 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudom, szerintem elég ciki a kereszt, arra szögelték fel istenetek.

Nem a keresztet hordanám, hanem valami más jelképet.

Mármint szerintem kissé tiszteletlen dolog.

De nem megyek oda senkihez, hogy ez rossz.

2022. júl. 18. 15:49
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Jah és azt tegyem hozzá, a magyarok kb. 70%-a keresztény, szóval nem értem a dolgot.
2022. júl. 18. 15:50
 6/18 anonim ***** válasza:
34%
Engem azért zavar, mert nincs ISTEN. Mert ha lenne ISTEN akkor betegség sem lenne, és nem fájna a gerincem se. De mivel fáj a gerincem, igy be bizonyosodott hogy nincs ISTEN. És a kereszt az ISTEN jelképének minősül az én szememben.
2022. júl. 18. 16:37
 7/18 Metionin ***** válasza:
91%
Mert gyökerek. Semmi közük nincs ahhoz, hogy mit hordasz akár a nyakadban, akár máshol.
2022. júl. 18. 16:44
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
#4 Én például nem vallási okok miatt viselem a kereszt medált. Ugyanezzel az erővel viselhetnék bármi mást is. Tetszik. Ennyi.
2022. júl. 18. 17:30
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát amikor valami divatkeresztény figurán kivagyiságból lóg a hatkilós arany izé... az még a keresztényeket is zavarja.
2022. júl. 18. 18:19
 10/18 anonim ***** válasza:
19%

"arra szögelték fel istenetek."

Legalább tudnád, miről beszélsz. (Nem hiszek benne mellesleg.)Isten fiát szögelték fel rá...

2022. júl. 18. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!