Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » T! mit tennének? Teljesen...

T! mit tennének? Teljesen döntésképtelen vagyok.

Figyelt kérdés

Ha azt mondom, hogy majd Isten ad nekem valakit és úgy ismerkedtek ahogy az helyes Isten szerint, akkor nagyon félek. Alig merek elmenni egy randira, nem is nagyon merek ráhajtani valakire, nehogy bűnbe essek.

De pont ezért nem kellek senkinek.

Ha viszont úgy vagyok vele, hogy kizárom Istent és teszem ami jól esik, akkor 100% hogy lefeküdnék vekekivel. Utána meg félek, hogy bűntudatom lenne és az tenne tönkre.

Szóval most vagy jó keresztény leszek és akkor talán soha nem lesz senkim, vagy bűnbe esek és akkor az lesz rossz.

Nem tudom mit tegyek. Régi osztály társaimnak már sok helyen 2 gyerekük is van. Nekem meg még párom sincs.

2022. júl. 17. 12:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ki az a T?
2022. júl. 22. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nem, de már iszonyatosan vagyon erre."

"Igazából én is erre vágyom csak nem akarok bűnt elkövetni."

Ez szerinted nem paráználkodás?

2022. júl. 22. 11:52
 13/15 A kérdező kommentje:

De! Ezért nem feküdtem még le senkivel.

Csak ettől függetlenül elég szarul vagyok.

2022. júl. 22. 23:49
 14/15 anonim válasza:
100%
Én is megfogadtam, hogy házasság előtt kerülöm az intim testi kapcsolatot, de attól függetlenül ismerkedni lehet és nem kell ráfeszülni. Az a legnagyobb problémád, hogy máshoz hasonlítod magad, ne próbálj másra hasonlítani tégy úgy, ahogy te magad jónak látod. Tanácsot ettől függetlenül kérhetsz. A lényeg, hogy emiatt ne erőltesd magad bele egy olyan kapcsolatba aminek nincsen jövője.
2022. aug. 23. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Bátran ismerkedj, ha a házasság felé törekszel - emiatt egyáltalán nem kell szoronganod. Az ismerkedés, az együtt járás, a jegyben járás még nem jelenti azt, hogy teljesen át is kell adnotok magatokat egymásnak - mely a házasságra van fenntartva. Kérdéseidet bátran tedd fel a gyóntatódnak, vagy ha szükségét érzed, vannak papok, akik lelkivezetést is vállalnak - mindezek sokat segíthetnek a témával kapcsolatos nehézségeidben, és a tisztaság melletti kitartásban. Sok sikert kívánok hozzá!
2023. febr. 12. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!