Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért mondják a mérleg jegyűek...

Miért mondják a mérleg jegyűekre azt, hogy döntésképtelenek? Az nem inkább az ikrekre jellemző?

Figyelt kérdés
Mert elvileg ugye az ikreket lakja 2 ember és úgy valóban nehezebb a döntés.
2022. jún. 8. 03:30
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
A mérleg meg billeg, nehezen találja az egyensúlyt
2022. jún. 8. 03:49
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Hát én ismertem ikreket és mérlegeket. Teljesen káosz mindkettő. A mérleg folyamatosan döntésképtelen, az ikreknek meg sok idő kell a döntéshez, és utána időnkánt megkérsőjelezi, újra döntenie kell, de a mérleg egyfolytában egy óriási kérdőjelben van, folyamatosan megkérdőjelezi az egészet.
2022. jún. 8. 05:55
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Én mérleg vagyok, a férjem ikrek. A munkánkban pont elég döntést kell hoznunk, így családi dolgokban szeretnénk kicsit felszabadulni, és a másikra hagyni a döntést, egymásközt passzolgatjuk, a végén én, a mérleg döntök, férjem szeret az utolsó pillanatig várni, míg valamelyikünk feladja, vagyis én... :D Néha sikerül rábeszélni, hogy ő mondja ki a végső szót, de akkor is előbb megkérdi én mit gondolok, és végül úgy dönt, ahogy én gondolom, szóval jól elvagyunk :)
2022. jún. 8. 06:11
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Mérleg vagyok, de a valóban fontos dolgokban nem gondolom magamat döntésképtelennek. Ellenben az olyan pillanatnyi és felesleges dolgokkal, mint a "mi legyen az ebéd?" és társai.

A párom és a terstvérem is ikrek. Ők sem döntésképtelenek csak szeretik ha más leveszi ezt a terhet a vállukról. Ők azok, akiknek meg kell mondani hogy mit csináljanak. Ha valamit nem akarnak úgyis nemet mondanak. Ők azok, akik "sodródnak az árral". :)

2022. jún. 8. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Egyszer beszélgettem egy pasival. Valamennyire már ismertem, de fogalmam sem volt róla, hogy mikor van a születésnapja. Megpróbáltam kitalálni a horoszkópját. "Hát látom, hogy nehezen döntesz....Mérleg?" Az volt.
2022. jún. 8. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A mérleg jegyűek sokat mérlegelik a dolgokat, mielőtt döntést hoznak. Az én férjem is ilyen. Mindent 100x átgondol, mielőtt cselekszik.
2022. jún. 8. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem lakik 2 ember. Csak én. Sokan vagyunk egyszerre. Ikrek.
2022. jún. 8. 23:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is iker vagyok és a feleségem is iker!

NA...!

Mit gondoltok?! :-)

2022. jún. 9. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!