Rámenős,erőszakos,akaratos melyik csillagjegyekre jellemző?
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 23:59
3/26 anonim válasza:
(#2.) hülyeség...
Én egy nyugodt természetű vagyok !
De mikor otthon éltem (gyerekként), az anyám erőszakos viselkedése/magatartása kihatott rám ! Elég negatív irányba ami azt illeti :(
De amint elköltöztem, végre önmagam lehettem. És a világ legnyugodtabb embere vagyok !
5/26 anonim válasza:
Alapvetően a Kos, de a személyes horoszkóp különböző bolygóállásai és fényszögei hajlamosíthatnak rá, vagy épp ellenkezőleg, árnyalhatják ezeket a tulajdonságokat. :)
7/26 anonim válasza:
Kos skorpió vagyok, rám igaz (volt). Nagyon sok önuralmat kellett gyakorolni, de kb sikerült, tűrhetővé tenni.
Legalábbis most elég nyugodt karakternek mondanak, de szerintem még van bőven mit csiszolni.
10/26 anonim válasza:
A bak nem olyan!
A skorpio es a kos tud nagyon eroszakos lenni no meg az oroszlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!