Tudnátok nekem a rák jegyet ( női) jellemezni?
Tehát ha van nekem egy rák jegyű lány ismerősöm akinek elég szörnyű gyerekkora volt, szegények voltak, bántalmazások stb párkapcsolataiban is kihasználták, megcsalták.
Nemrég elvesztette a munkáját ( elég jól keresett ennek örült, hogy a kemény munka árán kitört a szegénységből) az ő szavaival élve " ugyabolyan csóró, csöves lett mint volt ez a sorsa" családja, rokonai közt senki nem keresi nem segít neki .
Volt egy vőlegénye mesélte h amíg volt megtakarítása addig sose kért tőle pénzt. Adódott h volt 3000 ftja a lánynak. Beteg lett, elkellett döntenie h megveszi a gyógyszert és akkor marad munkanélkül vagy kockáztat és lesz munkája. Nem vette meg a gyógyszert, felvették végül.
De mesélte h nagyon megalázó volt h el kellett mondania az orvosnak miért nem váltotta ki a gyógyszert, vőlegénye akkor ott is hagyta.
De a vőlegénye mesélte neki h új külföldi szomszéd költözött melléjük ( Ausztria) a szomszéd kért kölcsön neki adott pénzt... Wtf???
Én ezeket nem tudtam, azt hittem rám haragszik, de mikor ezeket elmondta én nagyon megdöbbentem, hogy a saját mennyasszonyával hogy tehet ilyet valaki.
Ezekből adódoan lehet h bezárkózott, privát neki az adatlap, nincs képe, lehetetlen elérni?
A múltjából táplálkozik. A múltja határozza meg.
Fontos számára a közösség, a régi barátok, a családja, a megszokások, berögződések, amikhez érzelmek fűzik.
Teljesen a külvilággal azonosítja magát. Visszatükrözi a környezetét. Kerüli a nyílt konfliktusokat, háborúkat.
A legfontosabb éltető ereje a táplálás, gondoskodás, mások segítése, ezért ez mindenképpen megjelenik minden Rák jegyű ember esetében.
Akkor is van családja, ha egyébként nincs. Megtalálja a módját, mivel elég kreatív. Lehetnek ők háziállatok, akvárium, növénykert, bármi, ahol szükség van a folyamatos táplálásra, javítgatásokra, szépítésre, gondviselésre.
Én azt is tapasztalom, hogy mindig van párjuk és semmit sem csinálnak egyedül. Szinte csak párkapcsolatban tudnak létezni, amihez nem meglepő módon már a legelejétől kezdve a gondviselő szerep és az érzelmi biztonság iránti vágy szolgáltatja a motivációt.
Jó most horoszkóp ide vagy oda.
Alapból senki sem veri nagy dobra h anyagi csődben vagy ( nem mint a Damu h küldjünk már neki pénzt)
minden ráknak privát az adatlapja tapasztalataim szerint.
biztos nehéz neki kiheverni ezt a rossz élményt de a rák egy olyan jegy aki megérzi ha valójában elköteleződtél mellette, és idővel kinyílik, beenged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!