Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a beteges vallásról?

Figyelt kérdés

[link]

Nem, ez nem viccvallás, hanem ezt tényleg komolyan gondolják, és nem csak egy maroknyi szektáról van szó, hanem van nekik egy (ha a népszerű, meghatározó, nagy vallásokkal összevethetetlen is, de) viszonylag nagyobb táboruk. Ez nem olyan, mint a Spagettiszörny-vallás, ami eleve viccnek indult, hanem ezt halál komolyan gondolják egyesek.

A végére írjátok oda, hogy melyik vallást követitek (pl.: keresztény, muszlim, judaista, buddhista stb.)!

2022. júl. 12. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon rossz véleménnyel vagyok. De csak maguknak ártanak vele Allahnak nem.

Muszlim.

2022. júl. 12. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A szcientológia is hasonló, csak sikeresebb változatban: ufóvallás elmebeteg háttértörténettel és innen-onnan összelopkodott manipulációs technikákkal.
2022. júl. 12. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Elolvastam a cikket, engem meggyőztek.

Minden a helyén, lefednek mindent a magyarázatok, most már értem ki volt Yahweh, Jézus, Buddha, stb.

Még szex is van....szóval végre egy király vallás.

Egyébként ha a poénfaktrot félretesszük, tényleg sok ma még "hivatalosan" nem ismert apró részletet belefoglalt a vallásába. Kizárnám a hazudozást, valószínűleg azt csinálja amit csatornázásnak - channeling-nek - hívnak, egy szintekkel felettünk lévő entitástól kap valós vagy valótlan információkat.

2022. júl. 12. 19:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ezek nem normálisak az tuti, de ha már ilyen dolgokkal foglalkoznak akkor be kéne avatkozni volt már pár ilyen elvetemült szekta akik tömegesen követtek el öngyilkosságot tűzharcba keveredtek rendőrökkel és embereket/állatokat is áldoztak.
2022. júl. 12. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
Végre egy vallás, aminek van valami értelme...
2022. júl. 12. 20:43
 6/10 A kérdező kommentje:

#5.

Miféle értelme?

2022. júl. 12. 23:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Melyik vallást gyakoroljátok?
2022. júl. 12. 23:01
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

"Ez nem olyan, mint a Spagettiszörny-vallás, ami eleve viccnek indult, hanem ezt halál komolyan gondolják egyesek."

A spagettiszörny vallás többnek indult, mint vicc. Ezt nem úgy értem, hogy komolyan gondolták, hanem az egy erős (vicces) valláskritika a vallásokkal szemben. Lényegében arra mutat rá, hogy amit a vallások képviselnek, az milyen képtelenség.

2022. júl. 13. 08:03
 9/10 A kérdező kommentje:

#8.

Ehhez képest ezt az állítást senkinek nem sikerült még alátámasztania.

2022. júl. 15. 00:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Kész vicc
2022. nov. 20. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!