Isten szerelmessé tudd tenni belém egy lányt?
10-es
"vagy a törvény alapján él vagy nem ez a kettő választási lehetőség van és nincs töb"
Dehát akkor nem szabad akaratábol dönt hogy ha két választás van?
#11 legtöbb esetben nem ő dönti el hanem lelki lények irányitsák az életét ha bünben él akkor démonok
ha szentül él akkor angyalok meg a Teremtő is ott van
.
próbálj meg egy olyan bünnel felhagyni ami régota ott van az életedbe nem fog menni segitség nélkül mert ezt ördögök meg démonok okozák
Akkor a kormány sem ad szabad akaratot? Lol
Én a szabad akarat mellet vagyok.
Szerintem valamit félre értettél 17-es (ma 20:43)
Az Írások szerint az Egyedül Igaz Isten azt csinál az emberek szívével (még a királyokéval is), amit akar, nemzeteket visz bele háborúba, döntéseket hozat vezetőkkel, egész népnek akadályozza meg, hogy láthassák a világosságot.
Ha csak logikusan nézzük, akkor is látszik, hogy sem a születésünk, sem a halálunk, sem életünk kezdeti körülményei, illetve örökölt képességeink, lehetőségeink nincsenek a hatalmunkban. Mivel ez igaz minden egyes valaha élt emberre, ezért maguk a világ történései, amik az emberek egymással való interakcióiból fakadnak, a vágyaink, eredményeink, tetteink is mind-mind determináltak. Nincs az egyenletnek olyan része, ami tőlünk függene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!