Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a Georgia...

Mit gondoltok a Georgia guidestones-szal történtekről, robbantás volt vagy villám csapott bele Isten ujjaként?

Figyelt kérdés
A felvételből csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy egy nagy villanás és szét porlad a kő. Aztán nagyon gyanúsan gyorsan lerombolták a többit is én el tudom képzelni, hogy nincs a felvételen ember és ettől úgy megijedtek, hogy inkább lerombolták.
2022. júl. 7. 10:56
 1/7 TappancsMancs ***** válasza:

A biztonsági kamera szerint nem villám volt, hanem felrobbantották.

https://www.youtube.com/watch?v=GsBAmpgGL1Y

Itt meg látható, hogy végül lebontják és ahogy tudom ma nincs ott az sem ami maradt belőle.

https://www.youtube.com/watch?v=7Tq9w0SIneg

2022. júl. 7. 12:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem látom egyértelműnek a robbanást miért nem mutatják az embert aki odavitte letelepítette a robbanó szereket? Talán mert nem is létezik csak szeretnék hogy azt higgyük robbantás történt? Persze ez csak találgatás. De mindenképp furcsa ha nem mutatják meg a robbanószer letelepítését is a későbbiekben legalább.
2022. júl. 7. 13:55
 3/7 TappancsMancs ***** válasza:

Jó, azért inkább robbanás mint villám. És az valóban nem valami okés, hogy nem mutatják az egész videót, mert elvileg miért ne lehetne...? Állítólag veterán szerint nem szokásos robbanás, de ezt én nem tudom megítélni. Kellene nézni hozzá egy rakás robbanást, hasonlóakat és látható lenne, ha nem olyan mint szokott. E nélkül nem mondanék erre semmit, szóval csak írtam amit találni róla.

Az hogy az illetőt nem mutatják még érthető is lehetne a nyomozások miatt. Bár ez is kérdéses, mert aki oda tette az tudja, hogy a kamerák mit láttak róla (autó, ruházat, mozgása, magassága, és ilyeneket), tehát nem árulnának el vele semmi újat. Elvileg nem befolyásolná már a nyomozást. De amennyire nem szerették az emberek, a robbantás teljesen belefér a képbe.

Azért az, hogy a robbanószert elhelyezőt nem mutatják, még nem cáfolja, hogy ne lett volna robbanás.

2022. júl. 7. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Beszállok az eszmecserébe nekem is furcsa. Eleve furának gondolom, hogy valaki ilyen cselekményt elkövet ennyire nyíltan? Tudja, hogy kamerák működnek, a robbantás pedig hát nem kis dolog, letöltendő börtön kategória, de simán odasasszéz, bombákat ültet, robbant egy babonakő kedvéért tudván akár az akció közben is lecsaphatnak rá. Tényleg, miért is nem tették? Hát tényleg nem életszerű és azzal együtt, hogy a robbantásvideón is ügyelnek, hogy ne látsszon ez a rész....hm.

Másrészt további furcsaság. Ez egy bűnügyi helyszín, szándékos robbantás történt. Erre órákkal később már mennek lebontani gyorsan a többit? Ez normálisan úgy kellene történjen, hogy lezárják a helyet a nyilvánosság elől és helyszínelnek napokig minimum.

Persze lehet, hogy egy babonás őrült, a kamerákat nem is figyelte senki és a videót meg majd közzéteszik később. De egyelőre érdekes.

2022. júl. 7. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Bármi, vagy bárki is volt, nagyon időszerű volt már. A média persze megint a konteó dumákkal jön.
2022. júl. 7. 15:53
 6/7 TappancsMancs ***** válasza:
Na igen. A gyors elszállítás lehetetlenné teszi a későbbi vizsgálatokat. Kérdés, hogy vajon megsemmisítik-e, vagy tárolják és vizsgálható lesz...?
2022. júl. 7. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem az jutott eszembe, hogy ilyen könnyen megrongálták azt, ami elvileg egy világkatasztrófát is túl kellene élnie.
2022. júl. 8. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!