Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztény vallásban,...

A keresztény vallásban, melyik felekezet a "legrealistább"?

Figyelt kérdés
Már, ha ilyet lehet mondani.
2022. júl. 6. 12:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
46%

A gender studies nem tudomány, akkor gender sciences-nek hívnák (mint ahogy a kognitív tudományokat is cognitive sciences-nek).

A "genderelmélet" atyja egyébként egy John Money nevű krapek, aki gender reassignmentet végeztetett el egy csecsemő fiún, akinek a körülmetélésben műhiba történt. Meggyőzte a szüleit, hogy operáltassák nővé. Később az átoperáltatott fiút az ikertestvérével szexuális aktusra kényszerítette. Így próbálta meg "felülírni a fiú szexuális normáit", és nővé nevelni. A fiú később megtört, és bevallotta a szüleinek, majd megpróbálta visszaoperáltatni magát férfivá. Évekkel később mindkét ikertestvér öngyilkos lett, az egyik túladagolta magát antidepresszánssal, a másik fejbe lőtte magát.

[link]

Nem mondanám, hogy kiváló igazolása volt a kísérlet az elméletnek, de legalább ketten meghaltak, és előtte még szenvedtek egy fél életet.

2022. júl. 6. 22:52
 22/22 anonim ***** válasza:
54%

Stefán én tudom és tapasztaltam már hogy vannak csodák. Istennek van lehetetlen? Ha neki nincs akkor a keresztényeknek sincs.

Azokat pedig, akik hisznek, ezek a jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek ki, új nyelveken szólnak, kígyókat vesznek a kezükbe, és ha valami halálosat isznak, nem árt nekik, betegekre teszik rá a kezüket, és azok meggyógyulnak.

Márk 16:17‭-‬18

Nem olvastam a Bibliában hogy ez csak egy időszakra vonatkozott volna vagy hogy már lezárult.

2022. júl. 7. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!