A keresztény vallásban, melyik felekezet a "legrealistább"?
A gender studies nem tudomány, akkor gender sciences-nek hívnák (mint ahogy a kognitív tudományokat is cognitive sciences-nek).
A "genderelmélet" atyja egyébként egy John Money nevű krapek, aki gender reassignmentet végeztetett el egy csecsemő fiún, akinek a körülmetélésben műhiba történt. Meggyőzte a szüleit, hogy operáltassák nővé. Később az átoperáltatott fiút az ikertestvérével szexuális aktusra kényszerítette. Így próbálta meg "felülírni a fiú szexuális normáit", és nővé nevelni. A fiú később megtört, és bevallotta a szüleinek, majd megpróbálta visszaoperáltatni magát férfivá. Évekkel később mindkét ikertestvér öngyilkos lett, az egyik túladagolta magát antidepresszánssal, a másik fejbe lőtte magát.
Nem mondanám, hogy kiváló igazolása volt a kísérlet az elméletnek, de legalább ketten meghaltak, és előtte még szenvedtek egy fél életet.
Stefán én tudom és tapasztaltam már hogy vannak csodák. Istennek van lehetetlen? Ha neki nincs akkor a keresztényeknek sincs.
Azokat pedig, akik hisznek, ezek a jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek ki, új nyelveken szólnak, kígyókat vesznek a kezükbe, és ha valami halálosat isznak, nem árt nekik, betegekre teszik rá a kezüket, és azok meggyógyulnak.
Márk 16:17-18
Nem olvastam a Bibliában hogy ez csak egy időszakra vonatkozott volna vagy hogy már lezárult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!