Például a katolikusok elfogadják a tudományos felfedezéseket, legyen szó bármilyen tudományágról.
2022. júl. 6. 13:39
3/22 anonim válasza:
“ Például a katolikusok elfogadják a tudományos felfedezéseket, legyen szó bármilyen tudományágról.”
Gender studies?
2022. júl. 6. 14:09
4/22 anonim válasza:
Nekem a hetednapi advenstisták elég reálisnak tűnnek, ők próbálnak meg legjobban a bibliai útmutatások szerint élni, legyen az az étkezés vagy a hetedik nap megtartása meg miegymás.
2022. júl. 6. 14:20
5/22 anonim válasza:
Valódi tudományokra gondoltam, bocsi.
2022. júl. 6. 14:34
6/22 anonim válasza:
5: ahh szóval akkor mégsem fogadtok el mindent tudományt. Mivel ez is az. Elég valódi.
2022. júl. 6. 14:39
7/22 anonim válasza:
Nézd, valaki az ásványok gyógyító erejét is valódi tudománynak tartja, én nem.
2022. júl. 6. 14:42
8/22 anonim válasza:
Csak, a legtöbb nagy nyugati egyetemen nincs ásványok gyógyító ereje tudomány szemben a társadalmi nemek tudományával. Ha a tudományokról van szó akkor szerintem egy egyetem vezetője, a tudósok véleménye picit relevánsabb mint a pápáé.
2022. júl. 6. 14:45
9/22 anonim válasza:
Attól, hogy valami jelen pillanatban, bizonyos körökben felkapott lett adott okok miatt, még nem válik hirtelen tudománnyá.
A biológia például több évszázada létező tudomány. Érdekes, hogy a genderelmélet ellent mond ennek a valódi tudománynak.
2022. júl. 6. 14:57
10/22 anonim válasza:
Nem mintha ez a tudomány most jelent volna meg. Eddig is kutatták ezeket a dolgokat csak a társadalomtudomány részeként.
Persze, most ez felkapott lett konzervatív körökben, de erről már régóta vannak kutatások.
Miért mondd ellent? Ha van időd erre igazán kíváncsi lennék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!